IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Моите очаквания са за завоюване на сребърното стъпало в стълбицата ми, след успешната атака за бронза от 18,02, ;
    дал съм и 6 месечен срок за изпълнение на задачата ... и пет цифрен дивидент за коуча

eeeeeeee

Коментар

• профитата от ОББ- то ) да не си ги връщат )
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
        10.00lv.
        Крайно време беше

Коментар

• 10.00lv.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение

Възможно е да има два дивидента.
            Най вероятно

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
              тука като гледам офертите днес сме готови за 10лв .... сал да видим какъв дивидент ще дават тази година, да е сигурен човек, дали си заслужава и по-височка цена ...
              Възможно е да има два дивидента.

Коментар

• Радостните моменти трябва да се отбелязват подобаващо

Коментар

• Тук посоката е само една.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                    Удри уйно!
                    Малиии, и тук ще имам повод за разпъване
                    Ейй, скъса го тоз акордеон от разпъване ! Язе имам една вувузела, трябва да почна нея да надувам !

Коментар

• Удри уйно!
                      Малиии, и тук ще имам повод за разпъване

Коментар

• 10 лева е постижима цена..Да видим дивидента отчета до дивидента и да не стане 10,20-10,50

Коментар

• тука като гледам офертите днес сме готови за 10лв .... сал да видим какъв дивидент ще дават тази година, да е сигурен човек, дали си заслужава и по-височка цена ...

Коментар

• Търгувани обеми Март Февруари % Изменение
                            2 656 219.3 MWh 2 368 646.2 MWh 12.1%

Разликата втори - трети месец е заради късия февруари

но Q1 22-ра с над 20% по-голям обем от Q1 21-ва
                            Last edited by Yori; 08.04.2022, 15:20.

Коментар

• Моите очаквания са за завоюване на сребърното стъпало в стълбицата ми, след успешната атака за бронза от 18,02, ;
                              дал съм и 6 месечен срок за изпълнение на задачата ... и пет цифрен дивидент за коуча

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                                210 млн. лв. оборот през първото тримесечие на 2022г. спрямо 78,9 млн. лв. за същото тримесечие на 2021г.
                                Рентабилността на БФБ е много никаква - за пазара на акции. Само да не прихванат от даскали, полицаи, пожарникари, военни и какви ли още не от администрацията и да си надуят заплатите. Тогава никакъв оборот няма да ни помогне.

Коментар

Working...
                                X