Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТова ли беше? Ми то много слабо! Аз си мислих, че ще има бой с камъни и дръве
Коментар
-
Това си заслужава повече .... Българската енергийна борса вече е част от европейския пазар "Ден напред"
Успешно приключи пазарното обединение с Румъния, отбелязват от БНЕБ и ЕСО
https://www.investor.bg/novini-i-ana...napred-338459/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Bulgarian Stock Exchange
18 мин ·
С решение на Съвета на директорите от днес, ще се фокусираме върху работата си за развитието на пазар на деривати, в това число и формирането на клирингова институция за обезпечаване на разплащанията и непрекъсваемостта на този бъдещ пазар. Така ще се осигурят по-добри възможности за българските инвеститори и за защита от резки отклонения в пазарните цени
Отказваме се от плановете си за придобиване на стратегическо участие в MTF Sofia и ще разглеждаме други възможности за растеж
А това болднатото звучи страхотно,чак не ми се вярва!Last edited by спекуланта; 27.10.2021, 21:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Браво! Което е за браво, е за браво, ама става малко като с онзи виц:
Хасан бил беден и живеел с многобройното си семейство в една стая. Наложило се и тъщата да живее с тях. Положението станало нетърпимо! Знаел Хасан, че ходжата е умен човек, и решил да му поиска съвет:
- Помагай! Не се живее: аз, жената, децата, сега и бабата - всички в една стая! Не става, ходжа! Какво да правя?
Погладил си брадата ходжата и рекъл:
- Има спасение, Хасане! Купи си коза!
Учудил се Хасан, но решил да го послуша - купил си коза. Минало време, положението станало още по-страшно. Отива отново при ходжата:
- Не става, ходжа! Аз, жената, децата, бабата, а сега и козата. Мирише, не се търпи!
- Продай козата! - посъветвал го ходжата.
Пак го послушал Хасан, продал козата и на другия ден тича при ходжата:
- Умен човек си ти! Сега е добре - колко място се отвори като продадох козата!
Та не знам дали е баш за браво
Аз, пък, се сетих за една басня на Езоп .
Една изгладняла лисица видяла да висят от една лозница узрели черни гроздове. Тя опитала всичките си хитрини, за да се добере до тях, но усилията й били напразни, тъй като не можела да ги достигне. Накрая се отказала, но скрила разочарованието си и заявила:
— Гроздето е кисело, а не е узряло, както си мислех.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Едва ли венцехвалните мнения за сделката са повлияли за този развой на нещата !
Хасан бил беден и живеел с многобройното си семейство в една стая. Наложило се и тъщата да живее с тях. Положението станало нетърпимо! Знаел Хасан, че ходжата е умен човек, и решил да му поиска съвет:
- Помагай! Не се живее: аз, жената, децата, сега и бабата - всички в една стая! Не става, ходжа! Какво да правя?
Погладил си брадата ходжата и рекъл:
- Има спасение, Хасане! Купи си коза!
Учудил се Хасан, но решил да го послуша - купил си коза. Минало време, положението станало още по-страшно. Отива отново при ходжата:
- Не става, ходжа! Аз, жената, децата, бабата, а сега и козата. Мирише, не се търпи!
- Продай козата! - посъветвал го ходжата.
Пак го послушал Хасан, продал козата и на другия ден тича при ходжата:
- Умен човек си ти! Сега е добре - колко място се отвори като продадох козата!
Та не знам дали е баш за бравоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Това вече е съвсем друго
Правилно и своевременно решение .
Заедно с всички критични мнения, мисля и коменарите в този форум, са допринесли то да бъде взето.
Съжалявам за зайците, които плашливо се изнесоха, съжалявам и за хейтърите, които бяха щастливи само няколко дни.
Очакванията са ми декадата да бъде преодоляна до края на т.г.
Без препоръки, разбира се!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВсе пак трябваше да се представи обосновката. Защото не е ясно дали е било добро или лошо решение. Пазарът реагира отрицателно, но все пак трябваше да се представи за гласуване. Много бързо вдигнаха бяло знаме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТова вече е друго
Правилно и своевременно решение .
Заедно с всички критични мнения, мисля и коменарите в този форум, са допринесли то да бъде взето.
Съжалявам за зайците, които плашливо се изнесоха, съжалявам и за хейтърите, които бяха щастливи само няколко дни.
Очакванията са ми декадата да бъде преодоляна до края на т.г.
Без препоръки, разбира се!
- 1 like
Коментар
-
Браво добре се измъкна!
- 1 like
Коментар
-
кажи сега как ТА ни показа това решение и евентуалните покупки утрИ?
- 1 like
Коментар
Коментар