Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Тълкуването на резултатите от консултацията беше голям майтап.
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеДо ръководството на БФБ
На beam пазарът има Аху - иху, а на основният защо настана тихо?
Защото, индексът ни май, недостатъчно представителен и диверсифициран е.
Дакс е вече с 40, а Софикс спи с 15 дружества.
Толкова ли "недосетливи" са немците, та не намалиха броя дружества, както направихме ние, ами ги увеличиха?
Или са опитни и успели?
Крайно време е да престанем да се мислим за " големи разбирачи " и просто да следваме стратегията на големите и успелите - увеличаване на броят дружества в Софикс!
Проучването ви, показа съгласие за увеличаване на 20, без намаляване на броят акционери.
Дакс 40 - Софикс 20 от март 2022? Крайно време е да решите проблема.
- 1 like
Коментар
-
До ръководството на БФБ
На beam пазарът има Аху - иху, а на основният защо настана тихо?
Защото, индексът ни май, недостатъчно представителен и диверсифициран е.
Дакс е вече с 40, а Софикс спи с 15 дружества.
Толкова ли "недосетливи" са немците, та не намалиха броя дружества, както направихме ние, ами ги увеличиха?
Или са опитни и успели?
Крайно време е да престанем да се мислим за " големи разбирачи " и просто да следваме стратегията на големите и успелите - увеличаване на броят дружества в Софикс!
Проучването ви, показа съгласие за увеличаване на 20, без намаляване на броят акционери.
Дакс 40 - Софикс 20 от март 2022? Крайно време е да решите проблема.
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Ясно, разбрах
Е, аз съм малко по скромен в очакванията си ,
ноо да не забравяме, че предстои и преминаването на битовите потребители на свободния пазар на ел енергия
и тогава ламбадата ще е качествена
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Кажи речи всеки който е подпрял сегашните нива, ще му се отблагодари позицията от над 50% до !00%,
в този скромен диапазон! но да не се брои за препоръка!
Е, аз съм малко по скромен в очакванията си ,
ноо да не забравяме, че предстои и преминаването на битовите потребители на свободния пазар на ел енергия
и тогава ламбадата ще е качествена
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
т.е. Инта?
в този скромен диапазон! но да не се брои за препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Да го кажем с думи прости,- купените сега догодина по това време ще са връз 15,00/акц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
По мои сметки до октомври вкл с около 75%+, би трябвало БНЕБ да е изкарало и над 0,5 млн от продажбата на изкупените акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеА количеството ел енергия, търгувано на БЕНБ е с 50% повече от мин. год.
Да го кажем с думи прости,- купените сега догодина по това време ще са връз 15,00/акц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеА количеството ел енергия, търгувано на БЕНБ е с 50% повече от мин. год.
Коментар
Коментар