Накрая на някой ще му писне от Нинова и ще обещае на тиквата имунитет
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Ами ако се върне !???
На бял конЪ?
да може да си харчи парите
Няма вариант да се върне
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПравилно Батинка- но на първо място е падането на Тиквата крадец и бандит..
На бял конЪ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПравилно Батинка- но на първо място е падането на Тиквата крадец и бандит..
беше си ги страх хората, да не се набиват на очи
започна и да се инвестира в растеж по същата причина
- 4 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМечи, той да не е бил собственик на Феърплея и да е вземал решенията..Бил е служител..Все едно тебе да те поздравим за лошите мажоритари, където си изгорял..Той заради маджото напусна..Аз съм доволен, а ти ако нямаш се замисли..Маню раздвижи пазара и има визия..Разбира се има слабости и може много по-добре..
А последните месеци и лудналата инфлация..
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМечи, той да не е бил собственик на Феърплея и да е вземал решенията..Бил е служител..Все едно тебе да те поздравим за лошите мажоритари, където си изгорял..Той заради маджото напусна..Аз съм доволен, а ти ако нямаш се замисли..Маню раздвижи пазара и има визия..Разбира се има слабости и може много по-добре..
Какъв служител във ФПП ??? Управител служител ли е ?
Както и да е,стават грешки трябвало да напусне веднага, не му е там мястото
Last edited by mecka_stryvnica; 14.04.2022, 13:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мечи, той да не е бил собственик на Феърплея и да е вземал решенията..Бил е служител..Все едно тебе да те поздравим за лошите мажоритари, където си изгорял..Той заради маджото напусна..Аз съм доволен, а ти ако нямаш се замисли..Маню раздвижи пазара и има визия..Разбира се има слабости и може много по-добре..
Last edited by Kiro; 14.04.2022, 13:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗакъсняло , но вярно избухване..БФБ е една от най - успешните компании днес..Браво на Маню Моравенов..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗакъсняло , но вярно избухване..БФБ е една от най - успешните компании днес..Браво на Маню Моравенов..
Гледам днес съобщение, че някой мажовец е направил дарение с 21% от капитала там...
Много феърплей няма що. Такси за търговия за БФБ - йок
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Скъса ни нервичките тази 10-ка
- 1 like
Коментар
Коментар