IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА пуска 56 % на борсата!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всичко това е финт на Цветан Василев...
    Гришата никога не е имал намерение да взема ЦСКА,а КТБ са му основният кредитор и при положение,че слуховете за разклатено финансово здраве на ловешкият холдинг са верни нищо чудно да е бил натиснат да прави този цирк с идеята да падне лиценза на ЦСКА и Ботев да играят в евротурнирите...
    Нещо като врътката на Борат,когато при шампионска титла с 16 /ШЕСТНАДЕСЕТ/ !!! точки преднина - говедата играха в турнира за ШЛ...
    Only God Can Judge me...

Коментар

• http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2756167

Коментар

• ЦСКА

Какви акции, какви 5 лева. Скоро ще влиза Синдик или Ликвидатор, а тука се говори за далечното бъдеще на фирма, която още не е регистрирана даже.При това след името ще има и цифра. За съжаление старият ЦСКА в края на процедурата ще бъде заличен в Търговския регистър. Стига да не се появи някой който да иска да набута 15 млн.лв и след това да продължи с по 10 млн.лв годишно, най-малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          130 милиона лева, 20 лева акцията, другото ще ти го обясни EquityPrivate
          Представяш ли си тук какво ще пише за оборотния капитал

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            крие парите в бамката за 3% лихвица, но като му кажеш че може да инвестира с 15% възвращаемост, той вика: не ме занимавай с глупости.
            ================================================== ==================================
            Недей само това да казваш.
            Remember twist and shout!!!
            Memento Меком!!!!.
            Помни привилегированите и предсказанията на Никито.
            И после пиши за глупостта и ограничеността на депозитарите.

Ще пиша - защото веднъж съм сбръкал (губейки малко пари), ама 118 пъти съм спечелил !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
              колко според вас струва цска-то т.е колко пари ще искате минимум от ипо-то
              ако се стигне до там
              130 милиона лева, 20 лева акцията, другото ще ти го обясни EquityPrivate

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Казах им и там, поне ще имат удоволствието да се разправят на внуците си как някога е съществувал един велик отбор, повалял на колене най-големите отбори в Европа, само дето ще им е трудно да ги убедят че тая приказка е истинска. Жалко само за Българския футбол, който без ЦСКА ще падне на нивото на малтийският или люксембургският.
                Глазгоу Рейнджърс се казва единствения възможен и достоен вариянт в момента.За съжаление.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Казах им и там, поне ще имат удоволствието да се разправят на внуците си как някога е съществувал един велик отбор, повалял на колене най-големите отбори в Европа, само дето ще им е трудно да ги убедят че тая приказка е истинска. Ето защо си заслужава човек да купи една акция.За да може поколенията да знаят истината.Пак казвам страхотна инвестиция
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• крие парите в бамката за 3% лихвица, но като му кажеш че може да инвестира с 15% възвращаемост, той вика: не ме занимавай с глупости.
                    ================================================== ==================================
                    Недей само това да казваш.
                    Remember twist and shout!!!
                    Memento Меком!!!!.
                    Помни привилегированите и предсказанията на Никито.
                    И после пиши за глупостта и ограничеността на депозитарите.
                    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• колко според вас струва цска-то т.е колко пари ще искате минимум от ипо-то
                      ако се стигне до там
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Аз ги виждам нещата по следния начин
                        1. НАМИРАНЕ на цесекар, лице на АД-то
                        2. Влизане в контакт с Титаните и получаване на възможност да се направи един актуален правен анализ и евентуално подписване на споразумение.
                        3. Регистриране на АД с цел да подпомогнем ЦСКА, като с набраните пари, плащаме дю дилижанса, адвокатски и други услуги.
                        4. Подписване на евентуално предварително споразумение с Титаните, в случай че съберем пари от ИПО
                        5. Намираме някой цска-рски ИП да изготви проекта и да направи предлагането, при условията на тънката лайсна
                        6. Правим публично предлагане на артии с цел набиране на капитал закупуване на ЦСКА
                        7. Ако предлагането е успешно, Закупуване на акциите на ЦСКА!
                        8. Ако предлагането е неуспешно ликвидираме АД-то и разделяме остатъка в касата
                        Да бе - мечти !!! До месеци ЦСКА ще е само една хубава история - за това как в България е била държава и в нея е имало един велик отбор !!! Не виждаш ли какво става - отборът се разпада, играчите бягат, избяга даже и Стоичков, на никой не му пука, дори и на така наречените "фенове" !!! Влез в сайтът на ЦСКА и във форумът - да видиш как посрещнаха идеята ми - единствената която може да спаси ЦСКА без глупавото и безрезултатно очакване на някакви "спасители". Фенове, привърженици, които УЖ милеели за любимият отбор ??? - Ха-ха-ха-ха - смешна, ограничена и тъпа паплач, представителна извадка на нашият народ, който все чака някой да го оправи - и затова все оправен ходи - ама анално - който си крие парите в бамката за 3% лихвица, но като му кажеш че може да инвестира с 15% възвращаемост, той вика: не ме занимавай с глупости.

Казах им и там, поне ще имат удоволствието да се разправят на внуците си как някога е съществувал един велик отбор, повалял на колене най-големите отбори в Европа, само дето ще им е трудно да ги убедят че тая приказка е истинска. Жалко само за Българския футбол, който без ЦСКА ще падне на нивото на малтийският или люксембургският.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Според мен акциите имат страхотен потенциал.Мислете за поколенията след вас.Не разчитайте на мигновенни печалби

Коментар

• Според мен акциите имат страхотен потенциал.Мислете за поколенията след вас.Не разчитайте на мигновенни печалби
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                              Абе как да няма пари бе, шефовете купонясват здраво всяка вечер, всичко е кръшен танц и бодра песен в клуба (Жека, дай малко снимков матрял бате, да се види за кво става дума)
                              Аз казвам, че ЦСКА няма пари а не че шефовете на ЦСКА нямат пари
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Че да направим едно ИПО Колко му е... Едно проспектче праскаме и сме готови. Ще има обикновени и привилегировани акции. Привилегиите, ще ги продаваме на феновете на Левски

Коментар

Working...
                                X