IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА пуска 56 % на борсата!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това ще е най-големият та.ак на БФБ!!!!!!

само тъпаци и идиоти ще се вържат на игричките на малоумниците от фалиралият футболен клуб

Коментар

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
      Мислех първоначално, че емисията ще бъде записана от фенове,

После размислих, и ми се струва, че не е никак голяма и според мен ще представлява интерес на някой голям който да я запише като целта му ще е впоследствие логото му да се качи на стадиона - виждали сме такива примери.

Каква по-добра възможност за реклама.

Не е препоръка!
      Бахти скъпата и безсмислена реклама... Това, ако се случи, ще е нов прочит на рекламната стратегия и тактика... Да показваш нещо на люпещите семки, които никога няма да погледнат към него, камо ли да го осмислят...

Коментар

• Мислех първоначално, че емисията ще бъде записана от фенове,

После размислих, и ми се струва, че не е никак голяма и според мен ще представлява интерес на някой голям който да я запише като целта му ще е впоследствие логото му да се качи на стадиона - виждали сме такива примери.

Каква по-добра възможност за реклама.

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
          Купуването акции от отбор в БГ е по скоро дарение отколкото инвестиция според мен.
          Ами то така ще си и стане! Дарение за "бедния" вълк Лупи...

Коментар

• Купуването на акции на отбор в БГ е по скоро дарение отколкото инвестиция според мен.

Коментар

• Тук ми се струва, че ще напазаруват само фондове, защото продажните им мениджърчета не пробират, важното е техния кеш да се връзва под масата и ще направят чудеса! А доходността не е най-важното, въпреки, че знаем какво се случва с кацата с мед, като и сложиш една лъжица .айна вътре!!!
              Другите желаещи ще са фенове с непоправимо промити мозъци!
              А аз не препоръчам на никого нищо, но моите пари за глупости не давам!

Коментар

• Нямам футболни залитания, но логиката тук е да направят едно НПО да събира помощи за клуба и да не се занимават със заигравания с борсата.

Освен ако това не е някакъв тънък план да се съберат по още 5 лева от агитката. Това последното може да се окаже с болезнени (буквално) последствия

Коментар

• Ако се ушиите тука ще е супер смях, честно.
                  Това да си дадеш парите на Лупи е по-зле от това да ги хвърлиш в печката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                    Има ли още макар и червени фенове, които да му вярват на този. Предния път с камъни го изгониха, сега какво ли ще следва?

Все пак с удоволствие ще си купя 1 акция, за да ходя да им гледам сеира и слушам лъжите
                    +1
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Actualno разкри как Томов краде от ЦСКА (документи)

http://m.actualno.com/bgfootball/-17594.html

Има ли още макар и червени фенове, които да му вярват на този. Предния път с камъни го изгониха, сега какво ли ще следва?

Все пак с удоволствие ще си купя 1 акция, за да ходя да им гледам сеира и слушам лъжите

Коментар

• Сърца червени,
                        сърца трилиони,
                        на шампиони:
                        само ЦСКА !!!!

Иначе аз отдавна съм написал във форумът на ЦСКА какъв е единственият начин акционерна структура да издържа ЦСКА, само дето докато феновете го осъзнаят, ще минат години и любимият ни клуб може да мине и през аматьорските групи. За нещастие ние не сме нито Подуене, нито Четата на Домуз паша и държавата не налива милиони в отборът ни, напротив - ние сме единственият отбор на света, принуден да плаща наем за собственият си стадион.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тук мога да се включа само и единствено, когато участвалите в ИПО-то започнат да продават под 5 стотинки и надолу... Иначе просто трябва да съм луд за връзване!

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
                            ЦСКА, акции, борса, Сашо Томов
                            Тези сигурни ли са с решението си?
                            Actualno разкри как Томов краде от ЦСКА (документи)

http://m.actualno.com/bgfootball/-17594.html

Коментар

• ЦСКА, акции, борса, Сашо Томов
                              Тези сигурни ли са с решението си?
                              Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                Само таквоз още не сме търгували:
                                Решения от заседания на КФН от 27 и 28 февруари 2014 г.
                                Абе ще го затъргуваме, колко му е Викам да направим инициативен комитет и да привлечем Мекома за генерален спонсор. Там все още съм акционер, ще помогна с квот мога

П.С. Армеец съм

Коментар

Working...
                                X