Какво мислите, дали след случващото се в Япония, зелената енергия ще стане по-популярна по света и у нас
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Соларпро холдинг АД (0S8)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеНякой е много нетърпелив и лаком !
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение...щото виждам перспектива в таз артия ...... ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеАз пък имах до днес, и шитнах с нелош (като%) профит. Неизвестните са прекалено много, за инвестирам по-дългосрочно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНямах акции до днес ......както ти намекваш ...но днеска чопнах едни 500 бройки ...за експеримент да видим какво ще стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеБраво Жеката ...6 ца имаш по статистика явно !
Но едно ВАЖНО показателче не постна ?!
Среднодневен оборот - 6100 лв ! На мене това ми харесва .....ликвидност засега има ..тебе като не те кефи ....не купувай бе ....аз лично ще си купя дори и на 50 стинки ...щото виждам перспектива в таз артия ......
Не е препоръка, всеки си има тиква на раменете ..да си решава ..
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБоли ме щепсела къде бил оборота на Х емитент.
Тоя който трубадурстваш ти е с
брой емитирани акции 46 763 461.
период: от 16.09.2010 до 23.09.2010,
Общо сделки 33. Общо изтъргувани акции 16 120, на средна цена 0.335. Обща сума на сключените сделки 5 405.45.
Т.е. за една седмица са минали 0,000344 % от капитала. И то за КРУПНАТА сума от 5 405.45 лв. След като е 35 стинки акцията барем обема да беше на ниво.
Та стига с лалането ей така от воле, колко да не заспим.
Но едно ВАЖНО показателче не постна ?!
Среднодневен оборот - 6100 лв ! На мене това ми харесва .....ликвидност засега има ..тебе като не те кефи ....не купувай бе ....аз лично ще си купя дори и на 50 стинки ...щото виждам перспектива в таз артия ......
Не е препоръка, всеки си има тиква на раменете ..да си решава ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеЗа сравнение виж оборота от 23 лева днес при КАО ....Пък справка винаги можеш да видиш ...+ това са важни бройките които минаха ..оборота ..нема как да е голям при 35 стинки за акция !
Тоя който трубадурстваш ти е с
брой емитирани акции 46 763 461.
период: от 16.09.2010 до 23.09.2010,
Общо сделки 33. Общо изтъргувани акции 16 120, на средна цена 0.335. Обща сума на сключените сделки 5 405.45.
Т.е. за една седмица са минали 0,000344 % от капитала. И то за КРУПНАТА сума от 5 405.45 лв. След като е 35 стинки акцията барем обема да беше на ниво.
Та стига с лалането ей така от воле, колко да не заспим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПрощавай, друже, но какъв е оборота, не за днес, не за онзи ден, ами ако искаш за седмица?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеАбе ного дръпна тоз солар ...кво става ? Някой доста се интересува тука .....ей го на днес почти до 0,4 някой го изкупи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение...Това е лично моя инициятива. За да останат хора във България.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар