IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Соларпро холдинг АД (0S8)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
    Което е добрата новина, иначе другите паднаха с 25-30%.....
    За мен достатъчно от добра е новината за тази печалба до момента, на фона на загубата за цялата минала година ! Да не стане само тука по атрактивно от глината че да се юрнат всички да се преориентират ...и да е късно

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Aми грозденцето хич не е кисело даже, т.к. таз цена в момента си стои от месеци. . Т.ч. не знам за какво грозде говориш .
      Което е добрата новина, иначе другите паднаха с 25-30%.....

Коментар

Aми грозденцето хич не е кисело даже, т.к. таз цена в момента си стои от месеци. . Т.ч. не знам за какво грозде говориш .
        Имаше и ценички от 0.68 ст преди време, които продал продал, ако 15 ст разлика между 53 и 68 ти се струват малко здраве му кажи, можеш да смяташ
        Инак аз и под 50 ст имам купувани

Коментар

• Aми грозденцето хич не е кисело даже, т.к. таз цена в момента си стои от месеци. . Т.ч. не знам за какво грозде говориш .

Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
          Ха ха ....не виждаш ли печалба на полугодието 5 милки ....току виж минали годишната печалба на глината ...тепърва ще се търгувят ми се струва Опп може би грозденцето е кисело ;(

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

тия още ли се търгуват???
            Ха ха ....не виждаш ли печалба на полугодието 5 милки ....току виж минали годишната печалба на глината ...тепърва ще се търгувят ми се струва Опп може би грозденцето е кисело ;(

Коментар

• тия още ли се търгуват???

Коментар

• Първоначално изпратено от G.G. Разгледай мнение
                Оня отдясно с многото бройки на 0.54 ...дали ще продава пак на тези нива след новината .... ?

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/122354/339.html

Коментар

• Да и даже 64 стинки бройката пак чукнаха днес ...та тоз с 23 стинки ..дали се е минал или не ?!

Коментар

На тия върви ли им бизнеса?
                      Откакто си продаде акцийките на 23 стинки, както виждаш нещата потръгнаха ))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• На тия върви ли им бизнеса?

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                          И с`я ще изнасяте в Германия ли?!?
                          може да внасят немски соларни панели
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от и сам,войнът е воин Разгледай мнение
                            И с`я ще изнасяте в Германия ли?!?

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2011-0...s-by-2022.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Dinosaur Разгледай мнение
                                marinbg, закона го приеха и влезе в сила от 02.05.2011
                                Благодаря за изчерпателната информация, хубаво е че все още пишат и хора като теб!

Коментар

Working...
                                X