If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1) английското общество е най-гнусното от всички и най-просташкото....
по цяла Европа съм бил, всяко общество има и добри и лоши черти, ама тия са уникални... пълни постаци .... и са много надменнни (как няма да пеят такиви песни), благодарение 4е са изключително агресивни са колонизирали целия свят и сега живеят... БОКЛУЦИ!!! и измъчват другите!!!
2) английските туристи на всякъде са най-нежалани... имат ги за най-големите простаци...
Mоже би не 'простаци', а просто 'патриоти.
Знаете ли какво е 'to die for King and Country' ?
Майките на нашите българи,загинали по един или друг начин в Ирак, се цивреха по ТВ, а гледах брит. майки с железни физиономии: "той това го искаше"!
В едно английско селско гробище надпис:
Всевишният, в знак на особено благоразположение към нашата нация,ни дари с полк.Х.Х.Съливън,който имаше дарба да умиротворява непокорни народи, храбро се би за Нейно Величество и загина в Родезия от куршум на африканерите.
Попитах местния човек,който ме придружаваше: "Как са пренесли тялото до тук (било е средата на 19 век?)?"
Той(сериозно): "Сгъват тялото и го слагат в бъчва с ром.Тук го изваждат и погребват. А не ме питайте какво правят с рома..."
Англичаните (както и немците) хранят едно много странно презрение към смъртта.
Вие,например,готови ли сте да рискувате живота си за забогатяване?
Не не съм готов. Предпочитам да ти счупя колата, когато Спартак ВН загубят някой мач. Нали съм патриот(според теб). Ако си наблизо може някое паве да ти метна.
на скоро, абе през началото на септември май беше... вървя си по софия... и слушам някви крещят...по улицата... тъкмо се върнах от Прага, Чехия... и си викам хайде дойдах с в простотията... селяните да викат и да крещят по улиците... УЖАСссссс... но като наближих "виковете" беше до сметната палата в София... слушам, че викат на английски, ама крещят... и кво... гледам фенове на някъв отбор... със бяло-зелени шалчета .... май бяха шотландци... и то се оказа, че това не е било деня на мача ... ами просто ТИЯ ВАРВАРИ СЕ РАЗКАРВАТ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ!!!
Първоначално изпратено от Tradanza
Първоначално изпратено от Shemata
ами извода какъв е:
по цяла Европа съм бил, всяко общество има и добри и лоши черти, ама тия са уникални... пълни постаци .... и са много надменнни (как няма да пеят такиви песни), благодарение 4е са изключително агресивни са колонизирали целия свят и сега живеят... БОКЛУЦИ!!! и измъчват другите!!!
2) английските туристи на всякъде са най-нежалани... имат ги за най-големите простаци...
3. Футболните им фенове също никой не ги иска. По- големи вандали от тех нема.
Ако един млад човек е убит просто за удоволствие ( http://www.dnes.bg/article.php?id=62539 ) и съдът пуска убийците срещу 500 лв гаранция, народ ли сме или мърша?
Аха. А Галевия го задържаха в ареста защото шфьорът на съпругата на съдружника му ударил шамар на някакво дрогирано келешче в някаква дискотека. Тази съдебна система е за закриване.
Това си беше постановка на службите като по учебник! Най-вероятно малкия келеш нарочно е предизвикал бодигарда..и те така!
То, че е постановка е ясно като бял ден. Но от това Галев само ще изкяри. Куките му създадоха ореол на народен закрилник на Дупница.
Ако един млад човек е убит просто за удоволствие ( http://www.dnes.bg/article.php?id=62539 ) и съдът пуска убийците срещу 500 лв гаранция, народ ли сме или мърша?
Аха. А Галевия го задържаха в ареста защото шфьорът на съпругата на съдружника му ударил шамар на някакво дрогирано келешче в някаква дискотека. Тази съдебна система е за закриване.
Това си беше постановка на службите като по учебник! Най-вероятно малкия келеш нарочно е предизвикал бодигарда..и те така!
най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас
В България във всички случаи се пее яко чалга. Най-вече Ивана и Камелия. Аз лично Камелия особено я ценя:
1. Защото е Чипровчанка. Там се раждат най-готините жени във вселената.
2. Зашото има невероятни цици. Не цици а направо произведение на изкуството.
Какво му трябва на човека...
Mоже би не 'простаци', а просто 'патриоти.
Знаете ли какво е 'to die for King and Country' ?
Майките на нашите българи,загинали по един или друг начин в Ирак, се цивреха по ТВ, а гледах брит. майки с железни физиономии: "той това го искаше"!
В едно английско селско гробище надпис:
Всевишният, в знак на особено благоразположение към нашата нация,ни дари с полк.Х.Х.Съливън,който имаше дарба да умиротворява непокорни народи, храбро се би за Нейно Величество и загина в Родезия от куршум на африканерите.
Попитах местния човек,който ме придружаваше: "Как са пренесли тялото до тук (било е средата на 19 век?)?"
Той(сериозно): "Сгъват тялото и го слагат в бъчва с ром.Тук го изваждат и погребват. А не ме питайте какво правят с рома..."
Англичаните (както и немците) хранят едно много странно презрение към смъртта.
Вие,например,готови ли сте да рискувате живота си за забогатяване?
Мелодиите са по следния ред:
Early One Morning (English, horns and trombones)
Rule Britannia (British, woodwind and strings)
Londonderry Air, also known as Danny Boy, (Irish, cor anglais and harp) combined with Annie Laurie (Scottish, violin) are played at a slower tempo.
What Shall We Do with the Drunken Sailor? (Royal Navy, piccolo) combined with Greensleeves (English, strings), then Men of Harlech (Welsh, brass and percussion) combined with Scotland the Brave (Scottish, woodwind).
The finale of the piece, after alluding again to Early One Morning, ends with a full orchestral version of Rule Britannia over which a solo trumpet plays the Trumpet Voluntary
Мелодиите са по следния ред:
Early One Morning (English, horns and trombones)
Rule Britannia (British, woodwind and strings)
Londonderry Air, also known as Danny Boy, (Irish, cor anglais and harp) combined with Annie Laurie (Scottish, violin) are played at a slower tempo.
What Shall We Do with the Drunken Sailor? (Royal Navy, piccolo) combined with Greensleeves (English, strings), then Men of Harlech (Welsh, brass and percussion) combined with Scotland the Brave (Scottish, woodwind).
The finale of the piece, after alluding again to Early One Morning, ends with a full orchestral version of Rule Britannia over which a solo trumpet plays the Trumpet Voluntary
Първоначално изпратено от Nikodim
Бях на гости на един роднина (Жоро),който вече няколко години работи/учи в Бристол. Една вечер отидохме в един парк (Victoria Park) да слушаме естраден концерт (някаква английска чалга).
Пъстра многолюдна и многоцветна тълпа.
Беше валяло и обстановката беше доста разкаляна и разгащена.
.Младежка сган лочеща големи количества бира от пласт.чаши. Fish 'nd chip. Лигавещи се моми с голи пъпове (някой с халки на тях). Негри, които покровителствено държаха ръка на задниците на някой от тях. Демонстративна расова нечистоплътност и т.н. Някои танцуваха в калта или се натискаха по пейките,но повечето не обръщаха внимание на музиката.
Но...по едно време оркестърът засвири някаква позната мелодия и всички се изправиха/оправиха и запяха с вдигнати глави.
"Какво става?", попитах Жоро, а той прошепна в ухото ми: "Империята !!!"
Първоначално изпратено от Nikodim
Бях на гости на един роднина (Жоро),който вече няколко години работи/учи в Бристол. Една вечер отидохме в един парк (Victoria Park) да слушаме естраден концерт (някаква английска чалга).
.Младежка сган лочеща големи количества бира от пласт.чаши. Fish 'nd chip. Лигавещи се моми с голи пъпове (някой с халки на тях). Негри, които покровителствено държаха ръка на задниците на някой от тях. Демонстративна расова нечистоплътност и т.н. Някои танцуваха в калта или се натискаха по пейките,но повечето не обръщаха внимание на музиката.
Но...по едно време оркестърът засвири някаква позната мелодия и всички се изправиха/оправиха и запяха с вдигнати глави.
По повод на друга тема , която съм пуснал искам да попитам - Още ли се страхуваме от мутрите ? Вярно е изпраха си парите , легализираха си бизнеса , облякоха се , купиха си престижни чуждоземски дипломи , но и от самолет си личи кои са мутри и кои не ! И страха го има ! Защо ? Докато не го преодолеем ще сме в опашаката на света - гарантирам Ви !
Брей, един път да съм съгласен с теб
Това с Галев е чиста постановка - "Ние мафията се борим с мафията"
Интересно - дали Галев стана неудобен за някой (хората избраха предложен от него кмет и са доволни от управлението) , или отчитат дейност пред ЕС ?
И едното и другото. Май обръчите на БСП останаха без поръчки и пресъхна реката кинти, кън касата на БСП . Пък и да отчетат дейност пред Брюксел. Но го правят адски нескопосано и ще има обратен ефект.
Коментар