Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БГ Агро (АО0)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Каква ти е логиката?Слага ордер на 1,10,купува още 0,5% (max според мен) и бързо разбира,че е до тук
Интересното е, че никъде не се споменава промяна на публичния статут на компанията :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Никога няма да сложи ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Защо не сложи ордер на 1,10 и да се ориентира,колко ще успее да купи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Всичко зависи от КФН.
Ако наложат окончателна забрана, всичко започва наново, но може и да няма подобрено търговско ;-)
Ако няма забрана, стартира търговското. Ако мажоритаря купи 95,01 % от компанията ще поиска и другите по цена на търговското.
За сега мойта стратегия е да изчакам до последно, средната ми е малко под левче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
А защо от Елана продават на 1.02- 1.03 а не изчакат търговото на 1.1
И аз купих днес 5000 на 1.02
Ако изкупят само 94% ,какво следва.
Ако наложат окончателна забрана, всичко започва наново, но може и да няма подобрено търговско ;-)
Ако няма забрана, стартира търговското. Ако мажоритаря купи 95,01 % от компанията ще поиска и другите по цена на търговското.
За сега мойта стратегия е да изчакам до последно, средната ми е малко под левче!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеПроблем ще е ако докопа над 95 %, тогава май можеше да вземе и останалите на цената на търговското :-(
И аз купих днес 5000 на 1.02
Ако изкупят само 94% ,какво следва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеКолеги, по мои изчисления има едни 1 110 000 акции които не са декларирани от мажоритаря по надлежния ред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеПроблем ще е ако докопа над 95 %, тогава май можеше да вземе и останалите на цената на търговското :-(
Коментар
-
На този наглец всичките му заеми са от Уникредит, които са му и посредник по търговото. От една страна Уникредит се съгласяват, че ликвидационната му оценка е 1.03, което означава обезценяване на активите с повече от 20%, а от друга страна ползват същите активи като обезпечение по заемите, които са отпуснали. В банката да не са развили биполярно разтройство? Интересно как сега ще реагира регулатора?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
А колко балъци има все пак и продават на 1,02-1,03!P.S.Препоръки никакви нямам!Тия 5К бройки,които имам не ме бъркат и нямам намерение да ги подарявам!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Ами да, кое не се е обезценило последните години, че техните зърнобази да не са се обезценили с едни 30-40% спрямо счетоводната стойност ...
Оценител ще си намерят дето всичко да им разпише.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОбщо взето и тук ситуацията е нагъл, по-нагъл, най-нагъл... ликвидационната била 1,03... и той щедро предлага 1,10...
Оценител ще си намерят дето всичко да им разпише.Last edited by BSEtrader; 03.01.2025, 17:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОбщо взето и тук ситуацията е нагъл, по-нагъл, най-нагъл... ликвидационната била 1,03... и той щедро предлага 1,10...
Коментар
Коментар