Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БГ Агро (АО0)
Collapse
X
-
Това не са ли от Даниел Ненков бройки?
f f *6 249 967=~103 f f *6 276 623=~120 мажо--26 656бр. Даниел Илиев Ненков 17.83%
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Като,че ли нещо такова се получава........Никога не съм си и мислел,че ще имам толкова акции в три компании свързани със земеделието по-един или друг начин!P.S.Препоръки никакви разбира се!замених атера
за тук
сами ликвидноста малко ме притеснява)
- 2 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ако си стоял накиснат в джибрите тук,- със сигурност вече си ферментирал ...
иначе става киселджок
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Нищо де, нека да продават.
Да направят Агрия-2
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеС текущия дивидент за последните 10 години ще са дали 54 стотинки, което си е 30% от цената на акцията. Но това не пречи на пенсионерите да продават точно когато правят най-много пари, а и се очертава да продължат да правят занапред ..
Ако си стоял накиснат в джибрите тук,- със сигурност вече си ферментирал ...
- 1 like
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеС текущия дивидент за последните 10 години ще са дали 54 стотинки, което си е 30% от цената на акцията. Но това не пречи на пенсионерите да продават точно когато правят най-много пари, а и се очертава да продължат да правят занапред ..
Да направят Агрия-2
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Странно е поведението им. Явно имат някаква своя логика, която май невинаги е в полза на вложилите средства при тях. Според мен има кой да им купи акциите, ако решат да продават още. Мажоритарите не продават. Тоест изобщо не е голямо търгуемото количество.
- 2 Харесвания
Напиши коментар:
-
С текущия дивидент за последните 10 години ще са дали 54 стотинки, което си е 30% от цената на акцията. Но това не пречи на пенсионерите да продават точно когато правят най-много пари, а и се очертава да продължат да правят занапред ..
- 2 Харесвания
Напиши коментар:
-
- 1 like
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Зависи от следващия отчет в края на този месец
- 1 like
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Сега им е времето да продават, че след това може ликвидността да отиде към нулата
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНякой ПФ май продава и тук, упорити са като при Агрия преди време
- 1 like
Напиши коментар:
-
Някой ПФ май продава и тук, упорити са като при Агрия преди време
- 2 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
16ст
Напиши коментар:
Напиши коментар: