If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като,че ли нещо такова се получава........Никога не съм си и мислел,че ще имам толкова акции в три компании свързани със земеделието по-един или друг начин!P.S.Препоръки никакви разбира се!
аз си останах в две замених атера за тук
сами ликвидноста малко ме притеснява )
Като,че ли нещо такова се получава........Никога не съм си и мислел,че ще имам толкова акции в три компании свързани със земеделието по-един или друг начин!P.S.Препоръки никакви разбира се!
С текущия дивидент за последните 10 години ще са дали 54 стотинки, което си е 30% от цената на акцията. Но това не пречи на пенсионерите да продават точно когато правят най-много пари, а и се очертава да продължат да правят занапред ..
Ако си стоял накиснат в джибрите тук,- със сигурност вече си ферментирал ...
С текущия дивидент за последните 10 години ще са дали 54 стотинки, което си е 30% от цената на акцията. Но това не пречи на пенсионерите да продават точно когато правят най-много пари, а и се очертава да продължат да правят занапред ..
Странно е поведението им. Явно имат някаква своя логика, която май невинаги е в полза на вложилите средства при тях. Според мен има кой да им купи акциите, ако решат да продават още. Мажоритарите не продават. Тоест изобщо не е голямо търгуемото количество.
Коментар