Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БГ Агро (АО0)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениеБез значение кой продава, ако мажоритарните са кофти...
Дружеството работи, показва прилични печалби, редовно плаща дивиденти (поне от 13 години)...
Ако случайно кара неразумно скъпа кола или има любовница... е, т'ва ше му го простиме
Забележи -
взел е пари от дъщерите... сигурно и тази година ще даде и на акционерите
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениеБез значение кой продава, ако мажоритарните са кофти...
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Не изглежда да е Алианц продавача, Сила са занулили и Обб намалили леко в q4...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Не изглежда да е Алианц продавача, Сила са занулили и Обб намалили леко в q4...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Видно е, че Алианц продават от началото на годината, но не мисля, че искат да занулят позицията. Просто правят финни настройки на портфейла си от акции към облигации. Дори да предположим, че искат да останат с 0 акции, по мои сметки към 30,09 всичките им фондове са имали грубо 650К броя акции. Колко минаха оттогава, а и нищо да не са продали /много се съмнявам/, пак не е стряскащо число .
Възможво е да греша и мнението ми не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ако продават Алианц и са решили да продават всичко, има още много
Възможво е да греша и мнението ми не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеДали днес някой не начерта дъното тук?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеДали днес някой не начерта дъното тук?
Хубавото е, че явно тези нива са атрактивни за мнозина. Виждаме много дребни и единични поръчка купива.Last edited by Здравко; 23.12.2022, 17:19.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар