If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едва ли на някой от колегите по-долу му дреме за 100 годишните традиции на Слънце БТ. Затова че се хвърляте на сляпо сте си виновни сами. Предприятието пет пари не струва, има само 5 машини за твърда опаковка и то на по 20 години, а останалите са на по 50. Инвестицията в Белгород се оказа абсолютен провал. При тези задължения и перспективи за износ нищо добро не очаквайте.
Коментар
Teo Popov
SUN
Spasenieto sa SUN sa ruskite investicii,no v momenta njama politi4eska volja..
Коментар
Man
SUN
Lesno se rassipvat 100godi6ni industrii, no po trudno e da se napune6 da raboti ili da nameri6 ka4estven investitor..
Da taka e , ako bjaha sobstvenici stjaha da isorat sveta no da si spasjat predprijatieto..
Коментар
Sting b.
SUN
To e predelno jasno ,4e celta na novija moral e da skape industrijata s tutunite..
Коментар
Sa6to
SUN
Taka li 6te6e da se postupi,ako SUN be6e sobstvenost na g-ja 6uleva ili Carjat-6teha da podhojdat kato dobri stopani i da misljat da go rasvivat , ne da go sakrivat..
Коментар
Zar
SUN
Tova e prestuplenie , 4e pravitelstvoto ne gi prodava na po malki investitori,vse o6te nesa im dali licenz i gi skapvat umi6leno.A ina4e e mnogo dobro predprijatie s bliso 1 vek tradiciji.
Коментар
kokala
SUN
NAPROTIV imat novi linii no sa se nabutali mejdu 6amarite
niakade v rosia i sa vtanali s 19 miliona.INA4E imat otli4no proizvodstvo
NE viarvam da gi zakriat,sigurno 6te gi kupi niakoi goliam no na tanka tzena
Kak njama da sa im stari ma6inite , kogato vsi4ki novi ma6ini ot SUN i PLOBT se isnesoha i prehvurliha v Sofia i Blagoevgrad, vuprosa e 4e BTH sa edni e maika sa drugi ma6teha, taka 4e dvete predprijatija samo 6te spe4eljat ot privatisacijata..
Пич, работил съм една година в Слънце, ако знаеш че машините съм им от 60-те години на миналия век няма да мислиш така. Едва ли някой нов инвеститор ще тръгне да инсталира нови машини при положение, че Благоевград и София спокойно покриват пазара на цигари у нас.
Пич, работил съм една година в Слънце, ако знаеш че машините съм им от 60-те години на миналия век няма да мислиш така. Едва ли някой нов инвеститор ще тръгне да инсталира нови машини при положение, че Благоевград и София спокойно покриват пазара на цигари у нас.
Коментар