IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това ли е КРАЯ на КРИЗАТА???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от El Guapo
    Естрада колкото повече купуваш те печатат повече.Затова увеличи скороста на покупки (кажи и на съмишлениците да ударят едно рамо) , та да им прегреят машините и да блокират.
    Всички напечатани долари са - НА КРЕДИТ - трябва да се връщат - как се връщат като акциите и имотите са се сринали. Пример:

Кредит за 100 долара купувап имот за 100 долара. Днес имотът ти струва 70 долара. Откъде тези 30 долара? Спадът при имотите и акциите направи много сериозен гап и много на кредит няма да имат пара да си върнат кредитите - всеки напечатан долар от ФЕД се връща с лихва - затова долара има стойност и винаги ще има....

Коментар

• Естрада колкото повече купуваш те печатат повече.Затова увеличи скороста на покупки (кажи и на съмишлениците да ударят едно рамо) , та да им прегреят машините и да блокират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари

Оптимизмът е хубаво нещо, но има и такива, които чакат Катастрофалната вълна "С" след като сегашното покачване приключи. И следва ново пропадане "с таргет нула, вярвате ли го или не".

Е, всичко е само вероятности, но имайте и тази предвид.

Do Not Be Fooled
        Another Major Economic Collapse Could Be Coming
        Sooner Than Many Think
        http://www.financialsense.com/fsu/ed...2009/0802.html
        Всеки нормален вижда тази нова по-страшна вълна С. Сигналите за нея са навсякъде - вълна от фалити накъдето и да се обърне човек, оттам безработни, оттам лоши кредити, оттам кредитка криза и т.н....на това не виждам края поне още 2 години. Чак след 3-4 очаквайте вече трайно дъно и надежди за подем, дотогава - депу да ви е яко - аз купувам Щатски долари - на добра цена са в момента и очаквам търсенето им рязко да се покачи наесен - в началото на С вълната

Коментар

• За резултатите от анкетата мога да река само едно - ЗАЕШКА РАБОТА !!!

Черногледо племенце сме - и туйто.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от patricia

Най-накрая някой да каже нещо разумно
            Стига с тия войни и депресии, не може ли да се измисли нещо по-демократично?
            Кризата е финансова и на доверие.
            Доверието се постига с факти - черно на бяло.
            Закон за мах 5% лихва за първо и единствено жилище - пазара сам отива на това ниво - справка половин Европа, барабар със Щатите.
            Таван от 12 за потребителските, процент -два надолу за кредитните карти.
            Разликата не е много голяма, но хората веднага ще се почувстват по-сигурни и с повече пари за харчене. И нещата ще се стабилизират постепенно, някои пак ще фалират, но не така масово.
            Ще избегнем и хиперинфлацията.
            Говоря за целия свят, не само за Бг.

хипер инфлация няма да има а и точно масовото проникване на евтини кредити помпаше инфлацията в бг

и кредините карти винаги са били с повисок процент от потребителските кредити иначе се обезмислят
            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари

Оптимизмът е хубаво нещо, но има и такива, които чакат Катастрофалната вълна "С" след като сегашното покачване приключи. И следва ново пропадане "с таргет нула, вярвате ли го или не".

Do Not Be Fooled
              Sooner Than Many Think
              Гледал съм и аз някакви подобни сравнения, сега няма да ги търся да ги изнасям - но все пак пари в системата има и всеки опит за надолу към 6500 или под него ще има сигнал на алчността за силен бай и няма да се образува според мен въпросното дъно. Това е личното ми предположение. Ако се случи ще говорим пак.
              Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Оптимизмът е хубаво нещо, но има и такива, които чакат Катастрофалната вълна "С" след като сегашното покачване приключи. И следва ново пропадане "с таргет нула, вярвате ли го или не".

Do Not Be Fooled
                Sooner Than Many Think

Коментар

• Джоан не беше ли вечния up в имотите? Май като се появят дами, нищо добро не се случва- справка цените на имотите......

Коментар

• така както дамите се възползват от тестостерона излъчван от биковете за да отбележат мечите пазари, така и като се появат във форума се усеща уханието на парите ... стига да не са мъже-шегаджии :-)

преди имаше Съни, Джоан ... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
                      Добре дошли дами.
                      Много благодаря.

Коментар

• Добре дошли дами.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                          Първоначално изпратено от Стефан Боров
                          Мисля, че се намираме в подножието на бичи пазар, когото никой не очаква. Точно и поради тази причина той ще е и най-запомнящия се за столетие напред. Успех на всички!
                          Браво пич!!!!!Те това е оптимист!!! Факи да не си се прекръстил ?
                          Прав е Боров и това ще се случи, но няма да е в предстоящата година. Е, късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стефан Боров
                            Мисля, че се намираме в подножието на бичи пазар, когото никой не очаква. Точно и поради тази причина той ще е и най-запомнящия се за столетие напред. Успех на всички!
                            Браво пич!!!!!Те това е оптимист!!! Факи да не си се прекръстил ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стефан Боров
                              А скоро да са те замервали с камъни.....???

Коментар

Working...
                              X