всички продадоха на 1900 и купиха на 260
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Песимизъм на БФБ !
Collapse
X
-
Re: Песимизъм на БФБ !
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от supertraderНова тема за да има ред и да имат място песимистите къде да си изказват опасенията и очакванията подтикващи ги към разпродажби на акции които вече не притежат. т.е. са продали !
и като всички сектанти и нашите са абсолютни търтеи и тиквеници -
мързи ги и тема да си отворят - трябва да те черпят... ама са и стиснати!!!
обърнали са си във валута мижавите парици, по-скоро скатани от данъчните, отколкото честно заработени и плюят борда по цял ден ....
ей сектанти не сме 97-ма... бъркате годината и хората!
ама както и да е (нали мишок ;-)). поздрави :-):-):-)!!!
Коментар
-
Re: Песимизъм на БФБ !
Първоначално изпратено от supertraderНова тема за да има ред и да имат място песимистите къде да си изказват опасенията и очакванията подтикващи ги към разпродажби на акции които вече не притежат. т.е. са продали !
и като всички сектанти и нашите са абсолютни търтеи и тиквеници -
мързи ги и тема да си отворят - трябва да те черпят... ама са и стиснати!!!
обърнали са си във валута мижавите парици, по-скоро скатани от данъчните, отколкото честно заработени и плюят борда по цял ден ....
ей сектанти не сме 97-ма... бъркате годината и хората!
Коментар
-
Първоначално изпратено от маркиз дьо КарабасПървоначално изпратено от polkiне очаквай апокалиптиците да припяват тук
единственото им удоволствие е да дразнят оптимистите и изпадат в екстаз като ги псуват
А да си пишат все едно и също, без да водят диалог с някой, - не върви нещо.
аз лично съм търсил десетки пъти диалог по смислени теми, открито съм призовавал да дискутираме по отчетите - няма братче. глас в пустиня. "оптимистите" зная само да ви напсуват, че да им поолекне и да забравят поне за малко болката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiне очаквай апокалиптиците да припяват тук
единственото им удоволствие е да дразнят оптимистите и изпадат в екстаз като ги псуват
А да си пишат все едно и също, без да водят диалог с някой, - не върви нещо.
Коментар
Коментар