IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 11

Оптимизъм на БФБ !!! архив 10:
    http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059172863
    Last edited by mibova; 11.11.2011, 17:48.
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от Tradanza
      Япония не ми я давай за пример. Там нещата са доста специфични!
      Специфичното в случая е че там говорят японски...

Ама всичко друго си е същото! И там имаше балон на НИ. И там имаше спукване на балона и ипотечна криза. И там имаше дългова криза и банки които ги спасяваше държавата. И там централната им банка намали ОЛП почти на нулата /0,25% на годишна база!!!/... И рецесията им продължава вече 15 години!!!
      и дефлация има
      Ейййййй, доживяхме да ни сравняват с Япония :-))))))) хахахахахаха
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от barbaron
        Колчо Слепеца:""]макар, че като се замисля...
        остават има няма 600 пункта и сме на нула..."

Не бой се, доказано е че даже по 20% на ден да пада борсата, няма да стигне до 0 и след 100 години
        ааа аз пък мислех че два дни по -50% и сме на 0...
        Виж кво нещо... :shock:
        Абе като се позамислих - теоремата важи за реалните числа, не за парите.

Коментар

• Гледал си Властелина-ХАХАХАХАХАХ

[img]През ден вадя Златният кинт от сейфът, гледам го со ококорени и блеснали очички и с шепот му казвам "Ненагледното ми-и-и..."[/quote][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

Ама всичко друго си е същото! И там имаше балон на НИ. И там имаше спукване на балона и ипотечна криза. И там имаше дългова криза и банки които ги спасяваше държавата. И там централната им банка намали ОЛП почти на нулата /0,25% на годишна база!!!/... И рецесията им продължава вече 15 години!!!
            Говоря за специфика по отношение на функциониране на икономиката им. Кък дъ е Ше гледаме и ша видим како ша са случи.

Коментар

• Честно ви казвам - нямам нищо против да поседим 3-4 години на нива, на които инвестицията в добри акции се избива за 3-4 години само от дивидент ;-)

Неграмотний ми приятелю - то вече много сухо не трябва за допълване... това е красивото в ситуацията... ;-)
              Добре е че по време на балонът миналата година пазарувах не акции, а златце и сребърце... исках 15% от инвестициите ми да са в метали - те станаха сега към 38%... лошо няма де...

През ден вадя Златният кинт от сейфът, гледам го со ококорени и блеснали очички и с шепот му казвам "Ненагледното ми-и-и..."
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

и дефлация има
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• какъв е твоя съвет? злато? нефт? имоти? буркани с месо?

Първоначално изпратено от QUANTUM
                  Mi Lamiata,

Tia parata i tia e cenna kniga be, obligacia, samo che s po-goliama likwidnost, uj de.

Ne znam dali si spomniash 1997 godina, deto postradaha teia deto imaha para w djoba. Ako udari sega sled finansowata kriza i edna ikonomiceska, zaedno s walutna kriza i shte widish dali e hubawo da imash para w djoba.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                    Колчо Слепеца:""]макар, че като се замисля...
                    остават има няма 600 пункта и сме на нула..."

Не бой се, доказано е че даже по 20% на ден да пада борсата, няма да стигне до 0 и след 100 години
                    ааа аз пък мислех че два дни по -50% и сме на 0...
                    Виж кво нещо... :shock:
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        макар, че като се замисля...
                        то най-лошото вече е минало...
                        За кой ли път си го мислиш това Колчо тази година?
                        Маста, туй със сърказъм бе...
                        инак си прав... мисля си го..
                        и до момента не съм прав... и си патя от това..
                        коет си е мой дерт...
                        гледам и се уча..
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Първоначално изпратено от JJMax
                          Императора е железен - събира акции като пощенски марки - която му хареса - взима - и вярва в антикварната им стойност не го мисли него - най-малко за вторични суровини ще ги върне и пак ще е напред - пари като стари вестници
                          Императорът е на БФБ от 10 години и е видял всичко. Виждал е съотношение цена/дивидент 1:1.5, виждал е как една акция на Химко се продава на цена, която е висока за цялата фабрика. Императорът е преживял веч два борсови срива и от всеки излиза по-могъщ, както ще стане и сега. И най-накраят - Императорът все още е на сосна печалба от водещите си акции !!! ;-)
                          Императорът има ли кинти да допълва на тези нива?

Коментар

• Гойков - корекцията бе разумна в рамките на 20-35% от миналосептемврийските нива. Оттам нататък всичко е глупост, а глупаците (тоест продалите в случаят) рано или късно си плащат.
                            Разбира се - браво на тия, които са продали преди година и пазаруват сега - оценили са факторът "заешко сърчице", който аз подцених. Това ще ми е обица на ухото, този урок по стадна психология - стадото е лишено от разум.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Mi Lamiata,

Tia parata i tia e cenna kniga be, obligacia, samo che s po-goliama likwidnost, uj de.

Ne znam dali si spomniash 1997 godina, deto postradaha teia deto imaha para w djoba. Ako udari sega sled finansowata kriza i edna ikonomiceska, zaedno s walutna kriza i shte widish dali e hubawo da imash para w djoba.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                                Първоначално изпратено от Negramoten
                                Първоначално изпратено от Repoman
                                Първоначално изпратено от netware5
                                На загуба са само тези, които са продали! Останалото е книжна загуба или книжна печалба!
                                Така си е, докато не си продал загубата си е само на хартия.
                                Лошото е, че и парите ти са само на хартия също
                                Не си загубил, но имаш пропуснати ползи, ако беше продал при софикс 1800 и купил сега, то щеше да имаш три пъти повече акции...
                                Абе хайде стига с тези глупости, как не си загубил?
                                Като не си загубил и всичко е само на хартия, къде са парите?
                                И те са само на хартия нали?
                                Само трябва да изчакаш, за да има време да спечелиш пак на хартия, за да си ги върнеш.
                                Аман от заблуден народ, ей...

Хайде да ида с тия пари на хартия до магазина да си купя хляб, а? Ама нещо не става
                                Вярно, че няма как да си купиш хляб с тези виртуални пари, които уж някой ден в светлото бъдеще пак ще имаш, но поне всичко е само на хартия.
                                На хартия е де, само първите пари които си внесъл за да участваш в играта не са били на хартия, а са били истински.
                                След това всичко е смо на хартия.

Коментар

Working...
                                X