За море?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от derk Разгледай мнениеНатиска върху групата беше докато Донев притежаваше вестници и идваше от медийната групировка на свинята с частична подкрепа от прокуратурата.
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеПо времето на Герб цялата група беше под натиск ,да не се повтори ситуацията след някой месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНяма такова нещо, няма нагоре-надолу, само нагоре върви, набалончвате я постоянно и не можем да заредим качествено
Стига набалончвайте вече, оставете я да почине
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЦената нагоре-надолу .....
Стига набалончвайте вече, оставете я да починеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнениеАз също много харесвам Софарма Трейдинг и разчитам на дивидентите. Има обаче и неизвестни за бъдещето - най вече дали ще си остане дивидентна компания.
Коментар
-
Цената нагоре-надолу няма значение за мен. Аз така или иначе само купувам Софарма трейдинг.
След 10г ако цената е същата - ще съм с повече акции - повече дивидент. Ако е спаднала ще съм с още повече акции, ако се е покачила - с по-малко.
Долу горе крайната сума е константа спрямо предприетата стратегия - само да продължавам да купувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАбе така е, ама .. преди 10 г. всички акции бяха поели мощен път към небетоАко беше влязъл тогава, дали сега щеше да си на +?
Уеко се съмнявам
Погледни който искаш актив и ще видиш, че за 10 г. ако не си занулил, то обикновено имаме едно излитане и едно мощно пропадане (обусловено обикновено от макро фактори, нямащи пряка връзка с компанията) и в най добрия случай кретаме някъде с малка печалбаОстава дивидента да, ама не мисля че в БГ има толкова дивидентни компании че да си живееш от дивидента а цената на акциите да се е вдигнала с инфлацията
П.С. Лични наблюдения и заключения на един лаик. Не претендирам да са верни
от доста години се занимавам с акции, тази ми е втората "криза"
всеки си има път в инвестирането, ама моя май не е този, който описваш
2024г пак ще направим преглед
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепак ли съм преиграл?
живот и здраве, през 2024г ще направим равносметка
може и тук да пишем - ако сайта го има
10 год никак не е много, като си спомня какво съм правил тогава, сякаш беше вчераАко беше влязъл тогава, дали сега щеше да си на +?
Уеко се съмнявам
Погледни който искаш актив и ще видиш, че за 10 г. ако не си занулил, то обикновено имаме едно излитане и едно мощно пропадане (обусловено обикновено от макро фактори, нямащи пряка връзка с компанията) и в най добрия случай кретаме някъде с малка печалбаОстава дивидента да, ама не мисля че в БГ има толкова дивидентни компании че да си живееш от дивидента а цената на акциите да се е вдигнала с инфлацията
П.С. Лични наблюдения и заключения на един лаик. Не претендирам да са верни
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
Нема лошо в Трейдинга ама УЕКО си се изсилил. 10 год, е много време.
Акциите на всяка компания вървят нагоре и надолу и според мен, независимо от компанията, вероятността в края на 10 годишния период да си на 0 или на съвсем малка печалба/загуба е доста по-голяма от тази, да не работиш за заплата
живот и здраве, през 2024г ще направим равносметка
може и тук да пишем - ако сайта го има
10 год никак не е много, като си спомня какво съм правил тогава, сякаш беше вчера
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗа мен отдавна съм преценил, че потенциалът тук е значителен. Няма нужда да се мятам по разни чуруци и да чакам чудеса.
Купувате си акции от трейдинга, вземате си дивидента и с него отново купувате акции на трейдинга. Така примерно 10 поредни години и вижте какво се е получило!!!!
Според мен няма да се налага повече да работите за заплата, което не е малко !
Нема лошо в Трейдинга ама УЕКО си се изсилил. 10 год, е много време.
Акциите на всяка компания вървят нагоре и надолу и според мен, независимо от компанията, вероятността в края на 10 годишния период да си на 0 или на съвсем малка печалба/загуба е доста по-голяма от тази, да не работиш за заплата
Коментар
Коментар