Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
ivandavidov
Не съм правил подробен анализ тук, но ми се струва, че има забавяне в ръста на приходите. Ръст има, но е по-бавен от предходната и по-предходната година. Може и да греша - както казах, не съм проверявал данните от отчетите.
Коментар
-
И през февруари 2015 г. Софарма Трейдинг АД продължава възходящото си развитие, запазвайки лидерската си позиция във фармацевтичния сектор. Приходите на компанията бележат ръст от 3% спрямо същия период на миналата година. Така те достигат 48 921 хил. лв. в сравнение с отчетените през 2014 г. 47 404 хил. лв.
Ръст от близо 1% отбелязват и акумулираните приходи на компанията. Само за първите два месеца на годината те достигат 100 950 хил. лв. в сравнение с 99 977 хил. лв. за 2014 г.
Печалбата преди данъци на Софарма Трейдинг АД регистрирана през месеците януари и февруари на настоящата година също нараства с 1%. Тя достига обща сума от 2 444 хил. лв. като само за февруари стойността й е 880 хил. лв.
+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧестит Рожден ден, драги приятелю Тони - ного здраве и щастие и успехи ти желая.
благодаря, Мите!
хайде на това оса с Нушито
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧ.Р.Д., Тони.Километри здраве и тонове късмет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБлагодаря!!! Да ти се връща!!!
Дъщерята каза че очаква зетя повече акции да има - действай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеЧестит празник и от мен - само здраве и щастие в семейството. Другото.... само ще дойде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЧестит рожден ден на най-най акционера тук - Тони !!!!!!!!!! Да си жив и здрав, много да печелиш точно от тази позиция, всичко да ти е наред, да нямаш проблеми, голяма зестра да събереш !!!!!!!!!!
агнето го носи на ОС
Дъщерята каза че очаква зетя повече акции да има - действай!Last edited by tony1975; 23.03.2015, 08:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение355000 акции минаха и заминаха
Коментар
-
Софарма Трейдинг АД приключи първия месец на 2015 година с 4% ръст на печалбата преди данъци. Така тя достига 1 564 хил. лв. в сравнение с отчетените 1 510 хил. лв. през януари 2014 г.
Компанията продължава да бъде лидер на фармацевтичния пазар и през новата година. За първия месец на 2015 г. Софарма Трейдинг АД реализира 52 029 хил. лв. приходи от продажба на стока. Постигнатите финансови показатели са резултат от успешната реализация на стратегията на компанията, свързана с диверсификация на предлаганите продукти и услуги и позиционирането на Софарма Трейдинг като цялостен доставчик на здравни услуги.
+1+1+1
ОТЛИЧНО
Коментар
Коментар