Вместо да гадаете се допитайте до великия инвеститор, оракълът на позицията. Ако питате как ще го познаете ами потърсете великото му интервю в което разяснява как се управлява портфейл от една акция. Там има и снимка. Облечен в анцуг на фона на трактор.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Успех, поне си чистосърдеченАз за шумадийците имам особено мнение, а съм работил и особено говорил с много от тях. Имат имперска мания за величие, а отношението им към нас е като нашето към албанците (за развитието им в смисъла на албанския реотан) в най-добрия случай. А шовинизмът им е извън всякакви класация, особено на тема България, Хърватия и Албания, макар към нас отношението да е по-скоро надменно, отколкото с омраза, като към шиптърите.
как да е - тази акция си има финдаментът, който си е факт, но факторът чичак е незаобиколим. Успех на хората тук - под 5 лева бих се замислил за спекула
Според мен, нищо съществено
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеДали?
"Компанията ще продължи дейността си по стария начин до края на годината. Дотогава тя ще е избрала партньор, който да управлява всички продукти и дейности. .......................В момента се водят преговори с потенциални дистрибутори, които се очаква да приключат до няколко месеца."
https://www.capital.bg/biznes/kompan...o_bulgarskiia/
Мога ли да те помоля (а и не само теб), за по подробно обяснение на фрапантната за мен разлика от вземания от клиети по съдебни дела
"за 2020г. 15 095 срещу 2019г. 1 130
със съответните намаления и присъдени с краен резултат;-
за 2020г. 15 348 срещу 2019г. 2 160"
на стр. 87Last edited by inta53; 02.05.2021, 12:06.
- 1 like
Коментар
-
Дали?
"Компанията ще продължи дейността си по стария начин до края на годината. Дотогава тя ще е избрала партньор, който да управлява всички продукти и дейности. .......................В момента се водят преговори с потенциални дистрибутори, които се очаква да приключат до няколко месеца."
https://www.capital.bg/biznes/kompan...o_bulgarskiia/Не-заслужил инвеститор
- 4 Харесвания
Коментар
-
"Завесата" започва леко да се повдига ...
Уважаеми дами и господа,
Предвид развитието на операциите на „Софарма Трейдинг“ АД в България и Сърбия и дългосрочните планове да бъдем стратегически инвеститор в сектора на грижата за здравето в региона на Източна Европа, компанията надгражда дигиталното си позициониране, като изгради изцяло нов корпоративен сайт.
Той ще бъде достъпен на адрес www.sopharmatrading.com/?lang=bg (вместо досегашният www.sopharmatrading.bg). В него всички заинтересовани лица ще могат да намерят актуална информация и материали за дейността на дружеството.
За Ваше улеснение домейнът www.sopharmatrading.bg ще остане активен, но ще се осъществява автоматично препращане към настоящата интернет страница.
http://www.x3news.com/Last edited by Innocent; 28.04.2021, 18:33.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Работил съм с всякакви националности и съм се убедил, че за 90% от хората патриотичността се изпарява в мига, в който им струва пазара с 5 лева по-скъпо! То и тук обичаме родното, всеки, ама наистина всеки, ми говори как трябвало да ядем наши домати, краставици и т.н., но мой приятел като тръгна да зарежда такива /имаше 2 магазина/ и единия фалира бързо-бързо! В другия НЕ се продават много такива неща, защото няма кой да ги купи!!! А беше на докторската градина! Е там ако нямат пари....
Относно Сърбия просто вярвам, че този бизнес /дистрибуторския/ има хляб и просто трябва време и инвестиции, за да тръгне. Може и да греша... Когато супер мериНджея говореше, а не се криеше като мишок по нареждане на г-н Донев както сега, обясни положението с конкуренцията там и бъдещите разходи. Абе както и да е - без доверие, няма никакво значение кой бизнес ще им е печеливш и кой губещ.Аз за шумадийците имам особено мнение, а съм работил и особено говорил с много от тях. Имат имперска мания за величие, а отношението им към нас е като нашето към албанците (за развитието им в смисъла на албанския реотан) в най-добрия случай. А шовинизмът им е извън всякакви класация, особено на тема България, Хърватия и Албания, макар към нас отношението да е по-скоро надменно, отколкото с омраза, като към шиптърите.
как да е - тази акция си има финдаментът, който си е факт, но факторът чичак е незаобиколим. Успех на хората тук - под 5 лева бих се замислил за спекулаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАйде пак ще повторя, че нещо не се разбираме. От 4 лева до 6.60 е поскъпване с 65.00% Та акцията си вървеше много добре преди съобщението за ИОСА. Това, че след съобщението акцията тръгна надолу е съвсем друго нещо.Пътека се прави камък по камък!
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
На базата на какво си оптимист в Шумадия? Апропо, някога правил ли си бизнес с шумадийци? Почти като маляките, само дето онези за 100 евро са готови да преглътнат, че си имат работа с вулгари (демек нещо като тъмнозелени, според тях), докато шовинизмът на шумадийските боклуци и уверенсотта им, че са по-първа ръка хора от нас, им пречи и за това. В сърбия ще се загробят още много милиони, преди да се продаде на загуба - глей праховете изи, сещай се за "инвестицията" в шумадия - то не става само с плескавици и певачки, трябва и малко акъл!
Относно Сърбия просто вярвам, че този бизнес /дистрибуторския/ има хляб и просто трябва време и инвестиции, за да тръгне. Може и да греша... Когато супер мериНджея говореше, а не се криеше като мишок по нареждане на г-н Донев както сега, обясни положението с конкуренцията там и бъдещите разходи. Абе както и да е - без доверие, няма никакво значение кой бизнес ще им е печеливш и кой губещ.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Не съм много съгласен с теб. Акцията от 4 лева се качи до 6.60 и започна да пада след публикуването на съобщението за ИОСА
Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Последния период, когато можеше да търгува, Донев се скъсваше да продава тук. След малко повече от месец, отново ще има това право...
Иначе за мен проблем номер 1 е абсолютното информационно затъмнение /все едно Пеевски е мажо/ и проблем номер 2 са аптеките. За Сърбия аз лично съм оптимист.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
През последните месеци когато повечето компани растяха и продължават да растат тук даже падаха ! Софармите, банките и Химимпорт почти не са отлепили от дъната си ! И това явно не е заради пазара, други са причините !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеТочно. Обаче не е само до управлението. А и аз тук съм по-скоро спекулант. Последните 2 години поне 3-4 пъти съм влизъл и излизал. Кога по-успешно, кога не толкова. Все пак си мисля, че ако не се появи самосвал, ще се закрепи и даже отскочи.
Иначе за мен проблем номер 1 е абсолютното информационно затъмнение /все едно Пеевски е мажо/ и проблем номер 2 са аптеките. За Сърбия аз лично съм оптимист.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеТочно. Обаче не е само до управлението. А и аз тук съм по-скоро спекулант. Последните 2 години поне 3-4 пъти съм влизъл и излизал. Кога по-успешно, кога не толкова. Все пак си мисля, че ако не се появи самосвал, ще се закрепи и даже отскочи.Last edited by Zdravko; 27.04.2021, 17:33.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар