Тук очаквам тъпчене на място от гледна точка цената на акцията. Като погледне човек цената на фармата - поне от 1 г - не мърда, медика - не мърда, прехваления набалончен севтополис - върви надолу. Е, като цялата група не е помръднала повече от година, как да чакаме това, да върви нагоре. Абсурд да бъде "ракета". (лично мнение и не е препоръка. Признавам, че имам акции, но не се надявам на никаъв растеж за година напред. Да сме реалисти все пак)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБрокитата са пропуснали трейд-а в очакванията си за 2011година(а те както знаем не познават), което ме навежда на мисълта да купувам още!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТочно така мениджмънта е добър(оказа се че това е много важен фактор за родните компании). Прозрачност - всеки месец отчети. Дано продължат с дивидентната политика и все някое ПФ ще реши да си купи малко
Нека ПФ да не купуват засега. Моите планове са да купувам още доста тук и е по-добре да го правя на ниска цена.
Живот и здраве ще се видим на общото събрание през 2011 година, за да разпределим следващия дивидент!!!
Спор няма, че в БГ е оправдано да се купуват акции на компани само при управлението на доказал се мениджмънта, който работи в интерес на всики акционери. И ТОВА ДА СЕ ПРАВИ НЕ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ, А ПО УБЕЖДЕНИЕ!!!!!!! Както е в този случай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКомпанията се развива много успешно. Тя не възстановява стари позиции от преди кризата, тя напредва в нови измерения.
Една от малкото на БФБ, работеща стабилно, без колебания, редовно разпределяща дивидент.
Това е моето мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОтново много добре!
Браво отличници!
Може би това зависи много от продажбите на апаратура.
Нямам акции. за сега, но я държа под око
Коментар
-
Интересно каква ще е дивидентната политика на групата Софарма през следващата година? Той г-н Донев отдавна спря да отговаря във форума и нормално, зает е човека(на сто длъжности го назначиха). Но очевидно е че за компаниите около Софарма криза няма, а напротив резултатите са по-високи от времената преди кризата. Според мен трябва да поощрят хората които останаха с тях в тези трудни времена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес ми продаваха през Елана тука!
аз си донапълних!Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар