If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво се получава, ръст в продажбите с 20% и вече отразен ръст в цената на акцията с 20%, така че тук не очаквам да има изненади, защото всичко е отразено и просто няма разминаване между очакване и резултатите.
+ може би има още време преди да се увеличи фрий флоута;
- ще дадат поне 10 стотинки дивидент, което при цена 1.43 си е добре дошло, сравнено с доста други;
- няма сериозен инвеститор за момента, но това няма да продължи дълго;
- като гледам Булбанк от време на време как купува "на кило" нали се сещаш какво ще й се случи на тая акция тогава.
Аз лично тука съм си бай отсекъде, но бт-то ме бави...
Какво се получава, ръст в продажбите с 20% и вече отразен ръст в цената на акцията с 20%, така че тук не очаквам да има изненади, защото всичко е отразено и просто няма разминаване между очакване и резултатите.
Софарма Трейдинг АД реализира за месец януари, 2011 г. продажби на стока в размер на 37.8 млн. лева или 23.89% ръст спрямо същия период на 2010 г. Компанията реализира печалба преди данъци в размер на 557 хиляди лева за месец януари 2011 г. , което представлява 17. 26 % ръст спрямо януари 2010 г.
За никой не е тайна че компанията има голям потенциал. Само въпрос на време е акциите й да скочат чувствително.
Софарма Трейдинг АД реализира за месец януари, 2011 г. продажби на стока в размер на 37.8 млн. лева или 23.89% ръст спрямо същия период на 2010 г. Компанията реализира печалба преди данъци в размер на 557 хиляди лева за месец януари 2011 г. , което представлява 17. 26 % ръст спрямо януари 2010 г.
Коментар