IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ало,колежке сбъркала си форума и темата ,като търсите клиенти от БГ пуснете една реклама като хората и сайтът ви няма превод на български език и освен това не ми изглежда сериозна тази работа

Първоначално изпратено от a_lexia Разгледай мнение
    Здравейте, казвам се Алекс!
    Нашите услуги са свързани с търговия на договори за разлика върху валути, акции, ценни метали и суровини. Договорът за разлика е финансов инструмент, който дава възможност на притежателят му да печели от промяната в цената на даден актив (валута, злато, сребро и т.н.) без реално да притежава самият актив. Търговията се извършва чрез специализиран софтуер (платформа), чрез който клиентите имат достъп до реални цени на иктивите в реално време, и съответно могат да извършват покупки или продажби. Търговията се извършва чрез използване на маржин (наричан още финансов лост), което означава, че клиентът е длъжен да осигури само част от сумата, необходима за сделката. Например, при маржин изискване от 1% (1:100) клиентът е длъжен да внесе 1% от сумата, необходима за сделката, а останалите средства се осигуряват от BMFN като въображаем заем. Съответво Вие печелите от всяка сделка, която привлечените от вас клиенти извършват.
    Можете да пробвате демо версия на нашата най-нова платформа Unitrader, като отидете на следния адрес:
    http://www.bmfn.com/boston_merchant/...istration.html
    Тук ще може да търгувате с виртуални пари, но при котировки в реално време.
    Като първа стъпка препоръчвам да разучите платформите за търговия, като аз съм готова да съдействам при всякакви въпроси, свързани с тях. Подробна информация за компанията може да намерите на www.bmfn.com.

Коментар

• BMFN

Здравейте, казвам се Алекс!
      Нашите услуги са свързани с търговия на договори за разлика върху валути, акции, ценни метали и суровини. Договорът за разлика е финансов инструмент, който дава възможност на притежателят му да печели от промяната в цената на даден актив (валута, злато, сребро и т.н.) без реално да притежава самият актив. Търговията се извършва чрез специализиран софтуер (платформа), чрез който клиентите имат достъп до реални цени на иктивите в реално време, и съответно могат да извършват покупки или продажби. Търговията се извършва чрез използване на маржин (наричан още финансов лост), което означава, че клиентът е длъжен да осигури само част от сумата, необходима за сделката. Например, при маржин изискване от 1% (1:100) клиентът е длъжен да внесе 1% от сумата, необходима за сделката, а останалите средства се осигуряват от BMFN като въображаем заем. Съответво Вие печелите от всяка сделка, която привлечените от вас клиенти извършват.
      Можете да пробвате демо версия на нашата най-нова платформа Unitrader, като отидете на следния адрес:
      http://www.bmfn.com/boston_merchant/...istration.html
      Тук ще може да търгувате с виртуални пари, но при котировки в реално време.
      Като първа стъпка препоръчвам да разучите платформите за търговия, като аз съм готова да съдействам при всякакви въпроси, свързани с тях. Подробна информация за компанията може да намерите на www.bmfn.com.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
        Какво му е отличното, че ако я докарате до миналогодишната и ще хвърляте шапките от радост ли ? Дано ви стане играта )
        През 2010 имаше 2 мил печалба като еднократен ефект от вливането на Софарма Логистика - капиш?
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ!!!!!!!!!!!!!!!
          Какво му е отличното, че ако я докарате до миналогодишната и ще хвърляте шапките от радост ли ? Дано ви стане играта )

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            абе до скоро обясняваше(като те четях) че нямаш тука... добре дошъл!
            Скоро - колко скоро - имам си от година и повече...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Вярно е че са мънички, НО вървят все нагоре и редовно цъкат дивидент(реално за купилите на 1,45 доходността си е 10%)!
              Кога ли ще си купи малко някой ПФ?

__________________________________________________ _____
              Благодаря на Бачо Евгений в УСА, който ме светна за позицията!
              Last edited by tony1975; 19.11.2011, 17:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Насекъде - дето пише Софарма - Императорът е там.
                абе до скоро обясняваше(като те четях) че нямаш тука... добре дошъл!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  И ти ли си тук?
                  Насекъде - дето пише Софарма - Императорът е там.

Коментар

• За тегавата(както се очертава) 2012, тук се заформя дежурния мазен дивидент и стабилност на приходите!!!
                    Браво!

Коментар

• В Книгите на Наско Испанеца пише,че софарма произвежда амфетамини верно ли е
                      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• тук е тук е

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Добри новини, да...
                          И ти ли си тук?

Коментар

• Добри новини, да...

Коментар

• ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• "Софарма Трейдинг АД реализира за месец октомври 2011 г. продажби на стока в размер на 39.9 млн. лева или 15.52% ръст спрямо същия период на 2010 г. Печалбата преди данъци на компанията е в размер на 859 хил. лв. за десетия месец на 2011 г.
                                Компанията реализира ръст в продажбите на стоки за периода януари-октомври на 2011 г. спрямо същия период на 2010 г в размер на 12 %, достигайки продажби от 363 млн лева. Печалбата преди данъци за този период е в размер на 5 402 хил лева, което представлява ръст от 34.38 % спрямо реализираната печалба за същия период на предходната година"

Избиха рибата с тази печалба
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X