мерси и весело!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Asere Разгледай мнениеизвинявам се, че съм тъп като гъз...
ама 6-та година чета форума и още не мога да зацепя на кои викате "жабоци".
ще споделите ли с ламугата?Не-заслужил инвеститор
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВ секси кулите има център за плюскане - а в него има около осем вида кухни.
Аз мисля да папам сушенце.aх ти чревоугодникооo
Коментар
� -
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеИмпе, какво ще правите на тия сборища в секси кулите? Ще има ли скара-бира, да взема и аз да дойда
Аз мисля да папам сушенце.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМакар и не от ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО и ранг;- Ако не ми мине котка път - и на трите ще съм , ЧИЧО ВИчу гласа народен , ще го уважим достойно.
Три в един е бик предпоставка за сборище !!!
обаче за какъв ранг питаш - всички сме акционери и това е ..!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМакар и не от ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО и ранг;- Ако не ми мине котка път - и на трите ще съм , ЧИЧО ВИчу гласа народен , ще го уважим достойно.
Три в един е бик предпоставка за сборище !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗасега в групата за ОС сме четирима с Тони. Вероятно и Императорът ще се включи. Други?
Други, други... ми мисля, че г-н Донев ще дойде...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗасега в групата за ОС сме четирима с Тони. Вероятно и Императорът ще се включи. Други?
Мисля че и Кимру има тук - не знам дали ще дойде.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mtkmt Разгледай мнениеМога да кажа само едно :
Blue Horseshoe Loves Anacott Steel !
Коментар
�
Коментар