Първоначално изпратено от Professor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
КАКВА Е ВРЪЗКАТА С приватизационен фонд "Калиман"?
Здравейте,
Решавам интересна инвестиционна задача. На роднина е останало временно удостоверение за 8 акции на Национален фармацевтичен фонд "Калиман". Подозирам, че "Калиман" е предшественикът на "Соф - Трейдинга". Ако е така, имате ли представа, колко пъти хипотетично се е увеличила 1 акция на "Калиман" до сегашния "Трейдинг"?
Професорът!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетрябва да отидеш при първа възможност, и то не веднъж
после пиши какви са ти впечатленията
акционери не връщат хората, само им кажи......
Ще ида обещавам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОказва се че склада в Пловдив е съвсем близо до нас на Кукленско шосе 6а . Форти да ида да нагледам бизнеса, а? Ама там едва ли четат Инвестор.бг и не ме познават
п.с. виж ако ти се обадиш, може и на кафе да ме поканят!
после пиши какви са ти впечатленията
акционери не връщат хората, само им кажи......
Коментар
-
Оказва се че склада в Пловдив е съвсем близо до нас на Кукленско шосе 6а . Форти да ида да нагледам бизнеса, а? Ама там едва ли четат Инвестор.бг и не ме познават
п.с. виж ако ти се обадиш, може и на кафе да ме поканят!Last edited by tony1975; 05.01.2014, 22:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАми на всяко тримесечие ви казват 30% год. растеж а вие на всеки 3 месеца го калкулирате като добавяте 30 стинки връз цената. То стана над 100% артиен ръст (несъотвестващ на 30% ръст на "фундамента")Бомбастичното ев/ебитда което заформяте подсказва за дирижабълче (няма лошо но няма и препоръка)
А питката явно гледа да се набучи в дивидентоснасящи картони
и не само
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНедирижабълче, бе !!! Питкин ако си има, добре е направил.Бомбастичното ев/ебитда което заформяте подсказва за дирижабълче (няма лошо но няма и препоръка)
А питката явно гледа да се набучи в дивидентоснасящи картони
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПитка, държиш ли артии и от това дирижабълче ?
Недирижабълче, бе !!! Питкин ако си има, добре е направил.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНяма нищо позорно да имаш 38 акции или дори само една акция - твоя си е - всеки акционер - важен и преди всичко сме хора, но не табелки с цифрички.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениевинаги ще има хора с повече акции от теб
няма от какво да те е срам, всеки си тежи на мястото
а доколкото виждам в групата всички акционери са ценни
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее няма лошо то сега се изгражда в нашата татковина акционерната култура! бързо научихме лошите неща от западняците - хайде да научим и добрите - акции, инвестиции, събрание на акционерите
Ами и аз навивах бачо Евгений от УСА и KFC-то ама единия далече пък другия вика ще си изхарча дивидента за път - и се отказа!хайде от догодина е на по-висока заплата - може и да събере този път.
п.с. Повечето хора са като мен с малък брой акции и ги е срам.
няма от какво да те е срам, всеки си тежи на мястото
а доколкото виждам в групата всички акционери са ценни
Коментар
Коментар