Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМного бавно върви броенето на "ФОРТИС"....5 ,,6 ,,7 а 8 за коя петилетка ще да е ?
"- Друга нерегулирана информация 16:25
Софарма Трейдинг отчита ръст от 18% в приходите и 40% в печалбата преди данъци за първото шестмесечие на 2014 г. спрямо същия период на 2013 г.
Компанията е реализирала продажби, възлизащи с натрупване на 285,798 хил. лв. и печалба преди данъци на 7 млн. лв. през първото полугодие на настоящата година спрямо изминалата."
Яхо-о-о-о: 40%.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Много бавно върви броенето на "ФОРТИС"....5 ,,6 ,,7 а 8 за коя петилетка ще да е ?
"- Друга нерегулирана информация 16:25
Софарма Трейдинг отчита ръст от 18% в приходите и 40% в печалбата преди данъци за първото шестмесечие на 2014 г. спрямо същия период на 2013 г.
Компанията е реализирала продажби, възлизащи с натрупване на 285,798 хил. лв. и печалба преди данъци на 7 млн. лв. през първото полугодие на настоящата година спрямо изминалата."
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
то има на къде, и имането е много
но по моят план R, сега трябва да направи тригодишна почивка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтига де.... докога да расте?
но по моят план R, сега трябва да направи тригодишна почивка
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениевсе си мисля,че трейдинга е във временно затишие,след което ще последва доста сериозен растеж...но да видимМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениекакто е тръгнало нищо чудно да трябва да вадиш план Б
затова карай по-спокойно
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеискаш пак да ми се развалят плановете ли ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениевсе си мисля,че трейдинга е във временно затишие,след което ще последва доста сериозен растеж...но да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
жив и здрав и много да те слуша!
като платим депозитите в КТБ тук ще кацнат някой от нашите парички
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеSinat cherpi za Rojden den I pravin domashno obshto sabranie
жив и здрав и много да те слуша!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеSinat cherpi za Rojden den I pravin domashno obshto sabranie
да ти е жив и здрав и да ви радва много за в бъдеще...дано да е наследил от баща си усета към успешните инвестиции
Коментар
Коментар