ОТЛИЧНА РАБОТА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
добре
И през септември Софарма Трейдинг затвърди позициите си на най-големия търговец на едро на фармацевтичния пазар в България като продължи възходящото си развитие.
През разглеждания период компанията отчита най-голям ръст в продажбата на стоки от юли месец насам. Постигнатите резултати бележат увеличение от 16% или приходи от 47 110 хил. лв. спрямо 40 551 хил. лв. през септември 2013 г.
За същия период печалбата преди данъци на Софарма Трейдинг достига 887 хил. лв. и формира акумулирана сума на печалбата на компанията за деветмесечието на 2014 г. възлизаща на 9 955 хил. лв. или с 22% повече спрямо 2013 г. Акумулираните приходи на компанията за периода януари – септември от своя страна са нарастнали с 16% достигайки 427 544 хил. лв. спрямо 368 657 хил. лв. предходната година.Last edited by tony1975; 23.10.2014, 18:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеПопитай или Депозитара или МажоритараVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеРазбра ли се вече кой влиза с няколко пъти по 700 000 бр. туканка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениешегувам се човек, радвам се обаче като почвам да виждам че компанията е вече в топ5 позиции на големи дружества като ОББ
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеде да беше, но не е
тези размери не са за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене бе - това е Фортис, реинвестира си сигурно най-накрая дивидента
тези размери не са за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеМинават някакви кютеци тука....ама да видим....явно има глад за акцията и на тези цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеМинават някакви кютеци тука....ама да видим....явно има глад за акцията и на тези цени
И аз си купих :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеХайде пак
Коментар
Коментар