If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извинявам се на Иван и Бен, но мразя да пиша от телефона - трудно ми е и реших да отговоря, като се прибера.
Ванко знаеш, че те харесвам и чета каквото пишеш, за разлика от някои хейтърски мнения които реших да пропускам(та отплеснах се) и ето защо се надявам да не ми се разсърдиш, НО сега разбра ли че не е най-важно кой е задал 90% от въпросите, а е по-важно кой е чул и осмислил отговорите.
Чичо Оги го каза два пъти и по време на презентацията г-н Димитров го каза още веднъж аптеките не са ПРОФИТ ПОЙНТ, а аз (със скромния си английски) разбиирам това като - Ние не правим аптеките за да ни носят ДИРЕКТНА космичеса печалба.
Хората обясниха аптеките ще са място за достъп до клиента. Както много пъти съм разказвал, като ходех в Марешки и исках лекарство на СФАРМ, тамошните аптекарки веднага насочваха погледа ми към друго по-хубаво и евтино. Е това ще е предполагам една от ролите на аптеките, да промотира и продава продукция на групата и продукция доставяна от групата на клиентите. Така целта е да се увеличат продажбите на СФАРМ и СФТРД, а не толкова да се избабанят някакви надценки на ниво аптека. Те не са профит пойнт!!! Има и нови тенденции на запад(както каза Димитров) при които производителиите се стремят да заобиколят дистрибутрите и дректно да предлагат на аптеките, а там където няма нужда от рецепти и директно на клиентите(ч/з онлайн сайтове). Ето защо като отговор СФТРД създава аптеките и сайта фарма.бг , така че да си запази позициите на пазара.
Мисля че бях споделил тези неща с някои от вас, но явно са били на лични и не са стигнали до Бен.
Поздрави и не ми се връзвайте на закачката.
Живи и здрави!!!
Всяка една бизнес структура се създава с идеята да носи печалба. Иначе просто няма смисъл от създаването ѝ.
Извинявам се на Иван и Бен, но мразя да пиша от телефона - трудно ми е и реших да отговоря, като се прибера.
Ванко знаеш, че те харесвам и чета каквото пишеш, за разлика от някои хейтърски мнения които реших да пропускам(та отплеснах се) и ето защо се надявам да не ми се разсърдиш, НО сега разбра ли че не е най-важно кой е задал 90% от въпросите, а е по-важно кой е чул и осмислил отговорите.
Чичо Оги го каза два пъти и по време на презентацията г-н Димитров го каза още веднъж аптеките не са ПРОФИТ ПОЙНТ, а аз (със скромния си английски) разбиирам това като - Ние не правим аптеките за да ни носят ДИРЕКТНА космичеса печалба.
Хората обясниха аптеките ще са място за достъп до клиента. Както много пъти съм разказвал, като ходех в Марешки и исках лекарство на СФАРМ, тамошните аптекарки веднага насочваха погледа ми към друго по-хубаво и евтино. Е това ще е предполагам една от ролите на аптеките, да промотира и продава продукция на групата и продукция доставяна от групата на клиентите. Така целта е да се увеличат продажбите на СФАРМ и СФТРД, а не толкова да се избабанят някакви надценки на ниво аптека. Те не са профит пойнт!!! Има и нови тенденции на запад(както каза Димитров) при които производителиите се стремят да заобиколят дистрибутрите и дректно да предлагат на аптеките, а там където няма нужда от рецепти и директно на клиентите(ч/з онлайн сайтове). Ето защо като отговор СФТРД създава аптеките и сайта фарма.бг , така че да си запази позициите на пазара.
Мисля че бях споделил тези неща с някои от вас, но явно са били на лични и не са стигнали до Бен.
Поздрави и не ми се връзвайте на закачката.
Живи и здрави!!!
Консолидацията при аптеките е връзана с недостатъчната рентабилност при продажбите на дребно. Софармаци няма как да промени това състояние на бизнеса, а само да го използва.
Май не остана друго за хвалене на балонерата - по снимки, вече никой не се лъже
На 1.50 те нямаше да хвалиш, сега на 5 и нещо яко се газираш
Акционер в компанията съм от лятото на 2010 година.
Нямам намерение да създавам погрешни впечатления в никого от колегите и след това да печеля от тях. Никога не съм го правил.
Това дали ти ще си купиш или продадеш акции в трейдинга по никакъв начин няма да окаже влияние върху моите виждания или резултати.
Аз съм голям привърженик на ниските цени, но за съжаление тук събитията наистина ме изненадаха през последните 3 години.
Ако имаш възможности да понижиш цената на акцията - действай !!!!!
Софармаци е инструмент за собствени продажби на бързо консолидиращ се пазар.
Преди 3 години г-н Димитров на ОС каза - Който държи пазара на дребно - той държи всичко.
Идеята ми беше, че може да се окаже, че Софармаси печели повече от майката. Сега Трейдинга май е най-печелившата от всички "дъщери" на майката.
А ако дъщерята Софармаси се окаже за Трейдинга това, което се оказа Трейдинга за майката?
Софармаци е инструмент за собствени продажби на бързо консолидиращ се пазар.
Преди 3 години г-н Димитров на ОС каза - Който държи пазара на дребно - той държи всичко.
Има предвид, че капиталовите печалби вече са взети предварително, сиреч надеждата за резултатите е изпреварила фундамента. Поне така го разбрах. А ако и тук отпадне дивидента, значи може и да има своето основание за закуските
А ако дъщерята Софармаси се окаже за Трейдинга това, което се оказа Трейдинга за майката?
Коментар