Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЗнам, просто се бъзиках за шапките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеЕ, с шеги и закачки всеки казва за пристрастията си . Лошо няма- и аз съм в тази група
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеФен на трейдинга съм по душа - няма как да ме купиш !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнениеОх момчета, ще ме съсипете от смях. Тръгнахте от една среща, минахте през шапки и коли за да завършите с портфейла.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеПо-точно по портфейл :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеФен на трейдинга съм по душа - няма как да ме купиш !!!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЕх, а преди кебапчета раздаваха, за да бъдеш фен на някого... а сега и една шапка стига...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЕх, а преди кебапчета раздаваха, за да бъдеш фен на някого... а сега и една шапка стига...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
ivandavidov
Ех, а преди кебапчета раздаваха, за да бъдеш фен на някого... а сега и една шапка стига...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДнес засякох Императора с шапката на Софарма - бялата - от тази година !!!
БРАВО !!!
Аз нося тази от миналата година - синята, защото надписът повече изпъква !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар