IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Ок спирам да докладвам.
    Какво ги четеш тези???
    Всеки да си гледа бизнеса !!!

Коментар

Ок спирам да докладвам.
      Е докладвай де, аз вече ти поръчах легло за удобство

Коментар

• Ок спирам да докладвам.
        Last edited by tony1975; 21.05.2016, 13:47.

Коментар

Аптеките са вече 7(4Сф и 3Пд) браво! Мисля че е време да чуем за две аптеки във Бургас и Варна
          Днес в 09.00 влязох в близката ми аптека на Капитан Райчо в Пловдив за едно чайче и докато се мотаех влязоха и си купиха по нещо 4 човека. Върви бизнеса дори и в почивните дни

И те като купят по едно чайче - ей ти 10 лева оборот.
          Наемче 50 кинта на ден, заплати още 50... Ще броите пачки

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
            Тони имам предложение да вземем да ти сложим едно легло в някоя от аптеките на Чичо и да броиш клиентите денонощно !

п.с. Нямам репа, имам тук за разлика от Фармата, взимам си дивидента редовно и спя спокойно
            Че аз не говорех на/за теб.
            Жив и здрав!

Коментар

Аптеките са вече 7(4Сф и 3Пд) браво! Мисля че е време да чуем за две аптеки във Бургас и Варна
              Днес в 09.00 влязох в близката ми аптека на Капитан Райчо в Пловдив за едно чайче и докато се мотаех влязоха и си купиха по нещо 4 човека. Върви бизнеса дори и в почивните дни
              Тони имам предложение да вземем да ти сложим едно легло в някоя от аптеките на Чичо и да броиш клиентите денонощно !

п.с. Нямам репа, имам тук за разлика от Фармата, взимам си дивидента редовно и спя спокойно

Коментар

• Аптеките са вече 7(4Сф и 3Пд) браво! Мисля че е време да чуем за две аптеки във Бургас и Варна

Коментар

• Софарма АД-София

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти15:30

На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че поради проявен интерес към дъщерното дружество Иванчич и синове, Сърбия, Съветът на директорите на Софарма АД упълномощи на свое заседание изпълнителния директор на дружеството да води преговори за продажбата на акционерното участие на Софарма АД в капитала на Иванчич и синове, Сърбия, като се води от законовите разпоредби и действа в интерес на дружеството. Сделката за продажбата е сключена на 9 май, 2016 година в Белград, Сърбия. Параметрите по сделката са предмет на клаузи за конфиденциалност в интерес на всички страни. Софарма АД ще продължи да осъществява дейността си на пазара в Република Сърбия чрез дъщерното си дружество Софарма Трейдинг АД.

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                    Тук сме бетон

Коментар

• http://m.capital.bg/biznes/kompanii/...izo_10_mln_lv/

Коментар

• Както обичам да казвам - много ми е гот!

Коментар

• както винаги - СТРАХОТНИ!

Коментар

• Софарма Трейдинг приключи първото тримесечие на 2016 г. запазвайки лидерските си позиции в сектора на грижа за здравето. За периода януари-март компанията реализира продажби на стойност 153 092 хил. лв., като само за третия месец на годината те възлизат на 50 842 хил. лв.
                            С 26% нараства и акумулираната печалба преди данъци. Тя достига сумата от 4 501 хил. лв., спрямо 3 587хил. лв. отчетени през същия период на миналата година. Съществено влияние за високия резултат оказва постигнатата през март печалба от 1 403 хил. лв., която е с 23% повече от финансовият резултат през третия месец на 2015 г.

Къртим наред !!!!!!!!!!!!!
                            ОТЛИЧНО !!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Браво на SFTRD!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                - Да беее !!!
                                За мен 3ст.+ са 300кинта , а за тебе 3 Иляди ,- остава и да не почерпиш
                                И целия преден мост да смениш , пак ще ти останат дори и Импето на плис-пляс да закараш и ми докарай да го кайдисам !
                                засега ще сменя паразитната ролка на пистовия ремък - SKF

Коментар

Working...
                                X