If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не, не
не е точно така
но какво му пречат апкетике ни, сякаш на мен ми пречи земята на адванса като обикалям по нивите ???
Е как да не е така!? ))) - аптеките му пречат, защото с годините е свикнал да дава по 2 лв за акция (на спадащата атера) - а тук му се виждат "ного" по-скъпи папирите, как да не му пречат аптеките !?))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Човекът е започнал да се нерви може би. Иначе защо да обикаля и да дразни акционерите из чужди нему теми!?))) Освен ако няма интерес или не вижда перспективата в атерата))) Но като се е "набабанил" на неподходящото място и време е разбираемо защо е минал от тъмната страна))) - в атерата все повече хора започват, да се убеждават, че мъчително бавния даунтренд може да им скъси и нервите, а и парите
не, не
не е точно така
но какво му пречат апкетике ни, сякаш на мен ми пречи земята на адванса като обикалям по нивите ???
що не си гледаш Атерата ??? че да не почвам там.......
Човекът е започнал да се нерви може би. Иначе защо да обикаля и да дразни акционерите из чужди нему теми!?))) Освен ако няма интерес или не вижда перспективата в атерата))) Но като се е "набабанил" на неподходящото място и време е разбираемо защо е минал от тъмната страна))) - в атерата все повече хора започват, да се убеждават, че мъчително бавния даунтренд може да им скъси и нервите, а и парите
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар