IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• СФТРД няма ли шанс да влезе в Софикс?

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
      Говориш като CEO не като акционер. Не ти е чиста работата

не си разбрал правилно - от малките акционери съм !!!!
      но компанията е в сърцето ми !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Цената на акцията оставете настрани.
        Бизнесът ни върви добре - аптеките, оборудването, очакванията за Сърбия.
        Остава само да ходим на ОС и да инвестираме дивидента.
        Говориш като CEO не като акционер. Не ти е чиста работата

Коментар

• Цената на акцията оставете настрани.
          Бизнесът ни върви добре - аптеките, оборудването, очакванията за Сърбия.
          Остава само да ходим на ОС и да инвестираме дивидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
            Спокоойно Веско, и аз не съм. Току що направих само ремонт на стария курник.

и аз правя
            през 2017г ще е десетата година, през която ще ме закара на ОС !!!!!!!!!
            и прогнозирам, че до 2020г все така ще е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Да ти е жив и здрав внука и да те слуша возилото! Явно и пазарът те поздравява по свой си начин

Благодаря Ви колеги и ДА ВИ СЕ ВРЪЩА ! - туй щастие достойно е за всеки Мъж !!!

За него живеем и залози правим !
              Внукът е с четвърти номер , но от французойче - турихме му и едно ЕГН , да не го изгубим след време !
              Возилото снощи още го опнахме, ама то си е йощ ново и днес през комисия щяха да ни цедят и чак за другата седмица да ни отлагат, но я регистрирахме успешно.

Та за днешната картина по наший пазар - ЧУДООоо , ....
              Някога някои форумци крещяхаааааа ! - а може и ощеее !

Коментар

+1
                да ти е жив и здрав
                и колата да те вози добре
                всички ки накупихте коли, ама коли, само аз все още се ослушвам

Спокоойно Веско, и аз не съм. Току що направих само ремонт на стария курник.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  Еей , да не Ви остави човек без надзор ! Вижте дор де сте я закарали !
                  Днес регистрация на внук, на ново возило .... и що да видя
                  - бре брееей .... стигане нема !
                  пууу пу да не Ви е уроки !!!
                  +1
                  да ти е жив и здрав
                  и колата да те вози добре
                  всички ки накупихте коли, ама коли, само аз все още се ослушвам

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    Еей , да не Ви остави човек без надзор ! Вижте дор де сте я закарали !
                    Да ти е жив и здрав внука и да те слуша возилото! Явно и пазарът те поздравява по свой си начин
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Еей , да не Ви остави човек без надзор ! Вижте дор де сте я закарали !

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                        Малко е паднало нивото на обслужване в една от първите им аптеки в Лозенец.
                        Някакви лелки вече са зад гишето, които още бачкат по стария тертип, "говори ми-не ми пречиш"
                        Мисля че обслужването е нещото, което е най-важно в иначе високия клас аптеки Софармаси. Ама то като няма качествени хора, които да работят в тази държавичка...
                        Няма проблем. Те, хората/в бг/ не се и чувстват комфортно, като е много любезно обслужването... Мислят си - този да не ме лъже нещо Другото е, че навсякъде са зле, та така ))

Коментар

• 6лв
                          добре е

Коментар

• Малко е паднало нивото на обслужване в една от първите им аптеки в Лозенец.
                            Някакви лелки вече са зад гишето, които още бачкат по стария тертип, "говори ми-не ми пречиш"
                            Мисля че обслужването е нещото, което е най-важно в иначе високия клас аптеки Софармаси. Ама то като няма качествени хора, които да работят в тази държавичка...

Коментар

ти пък къде се слагаш с портфейл за 20 хилки, че и толкова няма......
                              А пък ти къде се слагаш да определяш кой какъв портфейл има?

Аз имам нула акции тук. Това значи ли, че нямам право да казвам какво мисля?
                              BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                не си го слайте на сърце всепак. Исках само да ви помоля да не се пребалончвате, защото после лечението гълта време
                                ти пък къде се слагаш с портфейл за 20 хилки, че и толкова няма......

Коментар

Working...
                                X