If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На дедо ти прогнозата беше за есента, ама не се сбъдна. Сега за пролетта ли остава?
Не е така. Прогнозата беше "суджуците се окачват по коледа - да съхнат и на пролет - да са годни за консумация" На мен ми хареса думата "годни" nе е препоръка ...))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
+ + + (y) & (y) № 1 e Дядо Коледа. (от една дума разбра) (y) За утешение на Форти - A мигар цената на папирата е от значение за читава папира !? Суджуците - "напролет" (да изсъхнат хубаво) и да станат "годни за консумация" беше рекъл Дядо Коледа (y) (помним)
На дедо ти прогнозата беше за есента, ама не се сбъдна. Сега за пролетта ли остава?
Forti - написали са го хоарата - Просто попитах ти как го усещаш - дали се отнася за любовта (било то към хартията) или касае директно самата папира !? Я виж как дедо Kоледа (y) от една дума разбра !?
Е айде като падне с 40% тази хартия специално, ми се обадете да си напълня Всъщност и на 10-15% ще съм доволен, но при около 30 стотинки дивидент, едва ли и толкова ще падне Фортис не го мислете, мислете вие как да направите подобен портфейл...
Правилно предположение , аз залагам на около минус 4 млн.лв. надолу , а може и да съм ги подценил и да покажат класа примерно 4,5 млн.лв., всичко е възможно , беше силна година за Софармаситата !
+ + + (y) & (y) № 1 e Дядо Коледа. (от една дума разбра) (y) За утешение на Форти - A мигар цената на папирата е от значение за читава папира !? Суджуците - "напролет" (да изсъхнат хубаво) и да станат "годни за консумация" беше рекъл Дядо Коледа (y) (помним)
Не е препоръка... !!!
Първоначално изпратено от централен надпис от брошурата
В месеца на любовта - спестете до 40%
Просто попитах ти как го усещаш - дали се отнася за любовта (било то към хартията) или касае директно самата папира !? Я виж как дедо Kоледа (y) от една дума разбра !?
Не е препоръка... !!!
http://sopharmacy.bg/special-offers/..._february_2018 Форти, това как да го тълкуваме - да спестим 40% от любовта ле?)) А може би 40% от цената на книгата !?)) Едно фибоначи 38% за да сме по-ларж - и няма да имаме против предполагам !? нали Да предполагаме ли че консолидирания резултат може да е по-осезаемо отънен откъм печалба, спрямо некоснолидирания!?
http://sopharmacy.bg/special-offers/..._february_2018 Форти, това как да го тълкуваме - да спестим 40% от любовта ле?)) А може би 40% от цената на книгата !?)) Едно фибоначи 38% за да сме по-ларж - и няма да имаме против предполагам !? нали Да предполагаме ли че консолидирания резултат може да е по-осезаемо отънен откъм печалба, спрямо некоснолидирания!?
Правилно предположение , аз залагам на около минус 4 млн.лв. надолу , а може и да съм ги подценил и да покажат класа примерно 4,5 млн.лв., всичко е възможно , беше силна година за Софармаситата !
Не е препоръка... !!!
И аз така прочетох в споделено инфо на участниците в срещата... Използвам момента, за да им Благодаря!!! Тази година дано намеря време да стъпя на първото си ОСА или среща с инвеститорите. От коментарите съм разбрал, че има смисъл да се ходи на такива мероприятия
Коментар