Отиваме към 20 мил чиста консолидирана печалба за 2018г!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Нещо???
НАЙ СМЕ???
сметките всеки да си ги направи сам !!!!!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеСофарма Трейдинг АД приключи първото тримесечие на 2018 г. с продължаваща тенденция за нарастване в ключовите финансови показатели. През март компанията постига най-високата си печалба преди данъци до момента - 2 311 хил. лв.. Така се постига ръст от 35% спрямо отчетените 1 714 хил. лв. през 2017 г. В третия месец на годината ръст от 10% бележат и приходите от продажба на стока на Софарма Трейдинг, достигайки 62 742 хил. лв.
Високите резултати през третия месец неминуемо оказват влияние и върху акумулираните показатели на компанията. Така, Софарма Трейдинг АД приключва първото тримесечие на 2018 г. с 15% увеличение на печалбата преди данъци до 5 510 хил. лв. сравнено с 4 811 хил. лв. за 2017 г. Акумулираните приходи възлизат на 181 650 хил. лв., което е ръст от 10% спрямо 164 591 хил. лв. през миналата година.
НАЙ СМЕ???
сметките всеки да си ги направи сам !!!!!
Коментар
-
Софарма Трейдинг АД приключи първото тримесечие на 2018 г. с продължаваща тенденция за нарастване в ключовите финансови показатели. През март компанията постига най-високата си печалба преди данъци до момента - 2 311 хил. лв.. Така се постига ръст от 35% спрямо отчетените 1 714 хил. лв. през 2017 г. В третия месец на годината ръст от 10% бележат и приходите от продажба на стока на Софарма Трейдинг, достигайки 62 742 хил. лв.
Високите резултати през третия месец неминуемо оказват влияние и върху акумулираните показатели на компанията. Така, Софарма Трейдинг АД приключва първото тримесечие на 2018 г. с 15% увеличение на печалбата преди данъци до 5 510 хил. лв. сравнено с 4 811 хил. лв. за 2017 г. Акумулираните приходи възлизат на 181 650 хил. лв., което е ръст от 10% спрямо 164 591 хил. лв. през миналата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
То това лошо няма, ама някой може ли да каже какво и най-вече ЗАЩО се случи с предполагаемо най-важния обект - аптеката в Софарма Бизнес Таурс? Поне последно като ходех там, беше закрита и на същото място оперира конкурентна аптека ?
За мен бе шокиращо, чисто имиджово. Явно за да я закрият, не е работила рентабилно, но в сърцето на групата да затвориш собствената аптека и на нейно място да отвори конкурент си е странно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеОтвори врати двадесет и седмата аптека SOpharmacy – гр. Бургас
https://sopharmacy.bg/news/9642/p-ot...-burgas-p.html
То това лошо няма, ама някой може ли да каже какво и най-вече ЗАЩО се случи с предполагаемо най-важния обект - аптеката в Софарма Бизнес Таурс? Поне последно като ходех там, беше закрита и на същото място оперира конкурентна аптека ?
За мен бе шокиращо, чисто имиджово. Явно за да я закрият, не е работила рентабилно, но в сърцето на групата да затвориш собствената аптека и на нейно място да отвори конкурент си е странно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеОтвори врати двадесет и седмата аптека SOpharmacy – гр. Бургас
Коментар
-
Отвори врати двадесет и седмата аптека SOpharmacy – гр. Бургас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов иди..Вземи си шапка и значка...Не се отписвай..
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
ти вече не идваш, отписали сме те окончателно
винаги е било петък
Кой ти, че да ме отписваш - все едно съм се озъбил - свети Петърчо ли - ха-ха-ха-ха.
Впрочем не зная - може да успея да уредя да пъкна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНа 11.05.2018 от 13,30ч в Софарма бизнес тауърс ще се проведе ОС на Софарма трейдинг АД !!!!
Между двете ОС - на Софарма АД и Софарма трейдинг АД ще бъдем на кафе при г-н Донев !!!
Всички са поканени !!!!
Ще гласуваме дивидент 30ст на акция !!!!
Коментар
Коментар