Е тука пак сме - НАЙ !... спаднали ,- Джонка ти ли срина пазара бре ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТъй ли викаш?
Имаше един дето на 7.1 викаше хайде на промоциятатърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
https://www.finviz.com/quote.ashx?t=CAH&ty=c&ta=0&p=m
Eто едни подобни ( и аз съм на лодката от лятото) дето са със доста сходен % дял от пазара като сфтрд ( па бил той и стотици пъти по голям) - щом те могат от 90 на 40, що тук да не може от 9 на 4 ?
Да не говорим че при тая ликвидност ако решат чичо и партнери да захлебят картонета от отчаяни треперушки - и 1.4 дори може, та никога не казвай никога...
Мисля че сфтрд е надценен актив, т.е. където и да рискуваме парите си,бихме спечелели и при по-нисък рискLast edited by MrSi; 16.10.2019, 08:24.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТо на 5.50 ще се появят доста мераклии....кой ще свали до там се чудя
Eто едни подобни ( и аз съм на лодката от лятото) дето са със доста сходен % дял от пазара като сфтрд ( па бил той и стотици пъти по голям) - щом те могат от 90 на 40, що тук да не може от 9 на 4 ?
Да не говорим че при тая ликвидност ако решат чичо и партнери да захлебят картонета от отчаяни треперушки - и 1.4 дори може, та никога не казвай никога...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТо на 5.50 ще се появят доста мераклии....кой ще свали до там се чудя
Имаше един дето на 7.1 викаше хайде на промоцията
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеБързаш, Ако падне под 5 . 5 може и да дам некой лев.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗдравей, партньори, щом и Фортис е капитулирал във вярата си в Чичо, значи е време за покупки. Купил съм вчера пакетче и вече съм партньор (да не ме псувате другия път, като пак се изкажа "ласкаво" за негово мумифицирано величество) - да отбележа, че нямам никаква вяра ни в Чичо, ни в Мумията се завръща, но на 10% печалба (евентуална), няма да се разсърдя. Тук съм краткосрочен, пък каквото дал Господ, така де Чичо - все си мисля, че ще забута акцията докъм цената на новото увеличение - да видим дали мислим еднакво мумифицирано с него.
.Last edited by MrSi; 15.10.2019, 21:24.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Зависи колко бройки искаш да запишеш, опитай да купиш голямо количество от пазара и виж къде отива цената
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що така с лошо, партньоре? Не стига че съм подкрепил основното ти имане да не падне под 6,20, ами и така с рогите напред? Не съм казал нищо лошо за теб, напротив, даже ти се кефя, като речнеш "Най-сме", така е окал и Мунчо някога на селския площад (без лоши чувства, разбира се, вярвам, че носиш на бъзик, поне някога беше така). Просто се въодушевих от твоето, цитирам:
Което на простонароден език, какъвто вярвам, че говорят и във вашия регион, би следвало да означава, че няма да купуваш, което пък си е капитулация - Фортис да не подкрепи Мумията е все едно Рьогл да не си купи акции от увеличението на РБИ
Та така - най-сме, партньоре
Не е това, за което пишеш.
Както и до сега си оставам в моята компания и ще купувам.
Някой ме попита какво мисля да правя и отговорих. Мога да допълня, че проектът и съвместен с г-н Донев и не е свързан с акциите.
Да приключваме тази неинтересна за теб тема. Може ли?Last edited by fortiss; 15.10.2019, 20:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що така с лошо, партньоре? Не стига че съм подкрепил основното ти имане да не падне под 6,20, ами и така с рогите напред? Не съм казал нищо лошо за теб, напротив, даже ти се кефя, като речнеш "Най-сме", така е окал и Мунчо някога на селския площад (без лоши чувства, разбира се, вярвам, че носиш на бъзик, поне някога беше така). Просто се въодушевих от твоето, цитирам:
Което на простонароден език, какъвто вярвам, че говорят и във вашия регион, би следвало да означава, че няма да купуваш, което пък си е капитулация - Фортис да не подкрепи Мумията е все едно Рьогл да не си купи акции от увеличението на РБИ
Та така - най-сме, партньоре
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар