Първоначално изпратено от Joz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Аз ще съм доволен само и от дивидента - над 5% при тая цена е повече от добре. Като гледам как скача печалбата може и 7-8%, а защо не и 10% да вземем догодина. Иначе на 7 и нещо бих продал с нелоша печалба
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Като по поръчка!.
Браво, ще имаме нови донори!
Сори, но личи, че си по-пресен от ланшния сняг. Влизай смело не се притеснявай
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеКъде да чакаме ,те бройките на Родина вече са на свършване....кой ще пусне надолу?
п.п. И аз днес съм от страната на новобранцитеLast edited by MrSi; 01.11.2019, 21:29.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПопрегледах отчета набързо и съм много доволен!
Да видим докога ще има промоция, според мен цената на увеличението отразява реалната ситуация, даже и нагоре има мегдан...
Браво, ще имаме нови донори!
Сори, но личи, че си по-пресен от ланшния сняг. Влизай смело не се притеснявайНе е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
всъщност Чичо продаде на Софарма бройките от Трейдинга които беше купил....ако има някакво значение де.Сигурно си освобождава кеш да учавства във увеличението,като вижда че няма много кандидати
Разбирам да продаваш от в диапазон от 8 до 6,80 , но на долу не го разбирам!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Ей това не мога да го разбера, защо продаваш на 6,35 и после трябва да я вдигаш до и над обявената???
Ще се радвам ако "разбирачите" пояснят за да станем по-финансово грамотни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеТой си взе правата, да видим докъде ще я качи после
Ще се радвам ако "разбирачите" пояснят за да станем по-финансово грамотни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеТук мажо от 1-ви ноември ли ще има право да пазарува или от 1-ви декември, когато консолидираният ще е излязъл вече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПопрегледах отчета набързо и съм много доволен!
Да видим докога ще има промоция, според мен цената на увеличението отразява реалната ситуация, даже и нагоре има мегдан...
Вземания - спрямо декември 2018- видя ли?
Задълженията към майката - видя ли.
Кеша - видя ли?
Пуснат ли някой грамадан на българския пазар да направи верига или ТЕ и .....край с този балон.
А някой от вас наясно ли е защо всички се бутат да правят аптеки?
Мине се не мине и по телевизията се заговори за реекспорта на лекарства.
Мислете къде е дойната крава и колко е уязвима законодателно.Last edited by econo_miss; 31.10.2019, 09:56.
Коментар
Коментар