Първоначално изпратено от Bivol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИма причини капитала да бъде увеличаван. Причините са логични и обясними предвид развитието на бизнеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИма причини капитала да бъде увеличаван. Причините са логични и обясними предвид развитието на бизнеса.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
Както е гласувано, така можеше и да се прегласува, нали. Това имам предвид, че няма да се откаже от следвашите 4 етапа в увеличението.
-"Ти не можеш да кажеш" (да имаш предвид)! -"Ще каже тоа дето има пари бе"!- велики реплики
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Това го знае всяка хлапе! - а и е гласувано!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
Е ти пък, само си помисли, ако след 2-3 месеца (всъщност не знам дали има срок между две записвания) реши да емитира нови акции в Трейдинга? Пак ли да си ги купи на 6.85 . В момента действията на Донев са алогични (краткосрочно) и мнооого логични (дългосрочно).
Според мен ще вдига капитала до 40 млн.(не е препоръка)
Това го знае всяка хлапе! - а и е гласувано!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ЧИЧО да не е хвърлил кърпата тук?
Според мен ще вдига капитала до 40 млн.(не е препоръка)Last edited by econo_miss; 28.11.2019, 09:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ЧИЧО да не е хвърлил кърпата тук?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеПилота тича отстрани и маха да го пуснатfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеТук май нещата не отиват на добре...
-22% за последните 6 месеца
SO5/SFTRD 5.6
Актуално към 12:01/27.11.2019 г.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар