На вниманието на г-н Мариан Йорданов: Има ли нещо ново за банката в Молдова? В-к "Банкер" дава съобщение малко по-различно от това в Инвестора, НО НИЩО ЗА интересите на "Доверие"?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
В днешно време не познавам човек, който да пише домейна буква по буква горе в адрес бара. Гугъл я върши тази работа вместо хората. Даже като напиша `всй` щото съм забравил да мина на латиница и директно ми излиза wsj.com най-отгоре.
Иначе съм съгласен -- без пари е да нарегнат 10-15 домейна да има. Което ме подсеща аз да ги регна и после да ги продам срещу скромна сума
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...chalba-294339/ „Софарма Трейдинг“ АД със 7-годишно дъно на деветмесечната печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
sofarmasi.bg ли предлагаш? KLETA MAJKA BALGARIQ
Ако видя такъв домейн директно затварям браузъра, гася машината и се хвърлям през прозореца.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАх тези домейни! Номерът при избор на домейн е да се избере такъв, който е лесен за чуване и писане...
sopharmacy.bg
Бих предложил на маркетинга на фирмата да направи един експеримент - нека предложат на 50 души да им продиктуват домейна и да се види колко ще го напишат правилно...
Ако видя такъв домейн директно затварям браузъра, гася машината и се хвърлям през прозореца.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ах тези домейни! Номерът при избор на домейн е да се избере такъв, който е лесен за чуване и писане...
sopharmacy.bg
Бих предложил на маркетинга на фирмата да направи един експеримент - нека предложат на 50 души да им продиктуват домейна и да се види колко ще го напишат правилно...
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini-i-ana...chalba-294339/ „Софарма Трейдинг“ АД със 7-годишно дъно на деветмесечната печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Да не се повтори ситуацията като с Елана агрокредит? Защо ще бързаш да продаваш? Не е ли по-добре да изчакаш да вземеш дивидент, и тогава да мислиш за изход на инвестицията? Ако продадеш, коя компания на БФБ ти се вижда по-перспективна? И аз много се чудих дали да не допълня на 5,80лв. точно поради причината която посочваш, но в крайна сметка се спрях на чужда компания.
П.С. А днес продавачът показа на купувача, че е доста упорит и това не ми вдъхва особена надежда. В най-добрият случай мачът е равен засега, а ниво 6 е мираж. Не е препръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеАбе някой взе ли някакви стинки от неупражнени права от увеличението на капитала? В Елана още нищо не е дошло. Дори и една стотинка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Като им знам маркетинга, пък и капацитета на г-н Димитров, изобщо не се учудвам на "перфектния" резултат - видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак... Ма нищо де, ние тръстваме. Тук купих акции защото ги счетох за подценени на фона на увеличението на капитала и очакванията ми Чичака да купува, хоризонтът ми е до нова година. Ако стане - стане, ако не стане, преценил съм грешно и си понасям загубата. Ма тръствания, дитирамби, вяра в бъдещето - не нам, както биха казали менторите на МумиятаLast edited by econo_miss; 30.11.2019, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеХм....Лесно мога да те оборя, но това значи да те осветля кой съм. А тази задочна партия шах ми харесва. Не искам да я приключвам
Познавам когото трябва от групата Софарма и това ми стига.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Като им знам маркетинга, пък и капацитета на г-н Димитров, изобщо не се учудвам на "перфектния" резултат - видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак... Ма нищо де, ние тръстваме. Тук купих акции защото ги счетох за подценени на фона на увеличението на капитала и очакванията ми Чичака да купува, хоризонтът ми е до нова година. Ако стане - стане, ако не стане, преценил съм грешно и си понасям загубата. Ма тръствания, дитирамби, вяра в бъдещето - не нам, както биха казали менторите на Мумията
Коментар
Коментар