If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тия как се изложиха... сега да си правят извод как инвеститорите ще гледат към US и UK борсите... щом по такъв евтин начин се опитват да спрат негативния тренд....
Направо това като го прочетох ми стана лошо... та това ли е било първостепнността на тези борси....
ужас....
Да бяха направили като руснаците... държавата да застане зад пазара с определена сума... това е много по смислено и приемливо за инвеститорите... по този начин инвеститорите се чустват по сигурни... Какво е това да ти спрат "short sales"... ами то това е пълен ужас... все едно че да те "осакатят" като борсов играч...
много ми се променя мнението за тях...!!![/img]
Явно тези са от САЩ и UK са ходели скоропостижно на обучение в нашата КФН и айде научили нещо ново давай. И ние сме дали нещо на света..........
Triabva da gi zabraniat i v Bulgaria, nishto che ne sa pochnali. Da zabraniat i derivatnite instrumenti, nishto che i tiah gi niama. Moje da zatvoriat i borsata i da ia puskat da raboti samo ako shte se kachva nagore.
аз пък предлагам за бг да върнат реалната търговия на пода с ръкомахането и рънарите да ги видим малко брокерите как се потят да изпълняват поръчки и да ни го пуснат да гледаме в реално време на сайта на бфб
А междудругото късите могат да се считат и за trigger за спиране на кризата, но при по-нормални обстоятелства - сега никой не мисли какво прави и зашо го прави.
о, не знаех, че говориш за Русия, сори. Не, за Русия не става въпрос - там демокрацията е друга - там тя е частна собственост
това е така но ние може само да си пишем а липсата на къси ще се преживее ПП играта с валутите би трябвало трябва да задоволява в голяма степен желанието за скъсяване или не е така
аз не разбирам, какво означава "държавата да застане зад борсата" - е какма борса е тогава тя, то си е направо хоримаг, като едно време. Пълен абсурд са тези неща. защо да подкрепя? Защото някой си не е преценил добре рисковете и е искал да печели много И с какво ще я подкрепи - с парите на тези, които и без това постоянно са ограбвани. Аз лично не съм съгласна, ама ... кой ме пита ....
Ти да не би да разглеждаш борсата като нещо отделно от икономиката на една държава? Особено на разитите пазари където и пенсионната система е свързана с борсата".
Друг е въпросът дали тези налети пари ще имат наистина реален ефект - дългосрочен - по мое мнение не.
НО - хората там поне се опитват да поддържат някак си ситуацията - а при нас простите галоши дори отричат да ни е засегнало по някакъв начин. 60% спад за 1 година - това е в реда на нещата!
Чакай сега, сравняваш две съвсем различни неща - борса и пенсионна система. някакси не е професионално. Може да елементи на една икономика, но имат различно предназначение и характеристики.
За мен борсите не трябва да се пипат, или да им се влияе умишлено, официално
Triabva da gi zabraniat i v Bulgaria, nishto che ne sa pochnali. Da zabraniat i derivatnite instrumenti, nishto che i tiah gi niama. Moje da zatvoriat i borsata i da ia puskat da raboti samo ako shte se kachva nagore.
аз не разбирам, какво означава "държавата да застане зад борсата" - е какма борса е тогава тя, то си е направо хоримаг, като едно време. Пълен абсурд са тези неща. защо да подкрепя? Защото някой си не е преценил добре рисковете и е искал да печели много И с какво ще я подкрепи - с парите на тези, които и без това постоянно са ограбвани. Аз лично не съм съгласна, ама ... кой ме пита ....
Ти да не би да разглеждаш борсата като нещо отделно от икономиката на една държава? Особено на разитите пазари където и пенсионната система е свързана с борсата".
Друг е въпросът дали тези налети пари ще имат наистина реален ефект - дългосрочен - по мое мнение не.
НО - хората там поне се опитват да поддържат някак си ситуацията - а при нас простите галоши дори отричат да ни е засегнало по някакъв начин. 60% спад за 1 година - това е в реда на нещата!
Да бяха направили като руснаците... държавата да застане зад пазара с определена сума... това е много по смислено и приемливо за инвеститорите... по този начин инвеститорите се чустват по сигурни...
Ам, че те застанаха. с 800 млрд - 40 пъти това на братушките
няма значение, че е само на финансовите. Преди месец беше на няколко банки (е, не на CFD, но все пак намеса), сега финансовите, като го направят и трети път и ще им стане навик. Къде отива тогава пазарния механизъм?
в русия шегичка
о, не знаех, че говориш за Русия, сори. Не, за Русия не става въпрос - там демокрацията е друга - там тя е частна собственост
Коментар