БЕЗ МЕН !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана - IPO
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от milionerapitam te i teb znachi Elana e vinovna za spada na borsata taka li
просто Каменчо се държа неадекватно ...
аз също не бих му записал или купил акциите заради принципа, пък ако ще и 1000% доходност да има
както написа вече някой: ипо-то на ебана - кис май ес
Коментар
-
ivandavidov
Аз пък няма да участвам, защото до сега никога не съм участвал в ИПО, точно това надали ще ми е първото.
Но нека погледнем малко от бизнес гледна точка:
1) ЕЛАНА имат печеливш бизнес, все пак инвеститорите там не са малко (колкото и да са ми противни и на мен от към COBOS, от към фондовете съм доволен) и има тенденция инвеститорите да се учвеличават.
2) Няма значение дали пазарът върви нагоре или надолу, ЕЛАНА винаги печелят, защото те взимат твърд процент от всяка сключена сделка през COBOS, както и твърд процент от НСА на фондовете. Винаги кешът ще пътува към тях.
3) Навремето имаше някаква новина, че някаква банка иска да ги купи, за да стъпи на пазара на взаимни фондове в БГ. Може би това ИПО е първата стъпка към реализацията на тази сделка.
4) Никой никого не бие по главата да си дава парите на ЕЛАНА (мен също никой не ме е бил, аз сам го реших). Също така никой никого не бие по главата да участва в това ИПО.
5) Малко офтопик, но... не мога да разбера защо в един такъв форум пишат хора, които просто искат да си излеят душата... направете си блог и пишете там!
Коментар
-
Аз от сега казвам, СКЪПО Е! БАЛОН Е! Камене колкото и да се мъчиш, никой не иска да ти купи боклука. Сега като краен вариант ще пробват през борсата, поне една част да шитнат. Смешници. Най-избушената фин.компания у нас. Аз съм шорт ако има, ама за съжаление още нееемааа.
К.К. кис май ес с ипо-то ти
Коментар
-
Милионер ли си или не знам какъв, но сигурно си ходил под масата тогава, когато съм започнал да се занимавам с това! А който разбира, знае какво имам предвид, като казвам това, на теб няма да седна да ти обяснявам! Ти ПР ли им се явяваш?!? Без мен на ИПО-то им! И няма да съм сам! А ти може и да си!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KaloКой ли ще им запише акциите...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от THE TRADERВсички говорят за ипотечна криза и колко негативно ни се била отразила!!! А някой да се сеща кой предизвика нашата си, неипотечната? От която не само малките играчи губят със сигурност! И един лев не им давам!!! Да си ги търсят по техните си начини и канали! Ако са им останали такива!
айде и мен да ме пита милионера
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADERВсички говорят за ипотечна криза и колко негативно ни се била отразила!!! А някой да се сеща кой предизвика нашата си, неипотечната? От която не само малките играчи губят със сигурност! И един лев не им давам!!! Да си ги търсят по техните си начини и канали! Ако са им останали такива!
айде и мен да ме пита милионераВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADERВсички говорят за ипотечна криза и колко негативно ни се била отразила!!! А някой да се сеща кой предизвика нашата си, неипотечната? От която не само малките играчи губят със сигурност! И един лев не им давам!!! Да си ги търсят по техните си начини и канали! Ако са им останали такива!
Коментар
Коментар