IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо продава Уникредит?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След като в една тема преди нова година някой ни разясни, че Алианц продавали, за да подкрепят Dresdner Bank в ликвидната криза, сега остава да приемем, че УниКредит продава, за да събере кеш за да придобие Мерил Линч )
    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Предполагам ,че за сертификата работят за кратък период . Миналата година когато Златни пясъци излезна от Софикс почнаха да продават предварително няколко дни преди официалното решение. Предполагам също ,че на Запад се изтеглят притежатели на сертификата и се намалява
      строго пропорционално акциите...... , а и когато СОФИКС е на минус и
      тогава има някакво изравняване..Когато продават не ги интересува цената.... , същото и когато купуват.
      Само размишлявам....
      че на Запад се изтеглят притежатели- tva ne go razbrah?

Коментар

• Предполагам ,че за сертификата работят за кратък период . Миналата година когато Златни пясъци излезна от Софикс почнаха да продават предварително няколко дни преди официалното решение. Предполагам също ,че на Запад се изтеглят притежатели на сертификата и се намалява
        строго пропорционално акциите...... , а и когато СОФИКС е на минус и
        тогава има някакво изравняване..Когато продават не ги интересува цената.... , същото и когато купуват.
        Само размишлявам....

Коментар

• Продажбите им днес са почти изцяло по Софикс. Прекалено добре планирани са, за да са на клиенти.Колкото и да се майтапим определено са във връзка със сертификата.
          Мерси за пожеланията. С най-добри чувства пожелавам същото.

Коментар

• А някой може ли да ми каже откъде Капман имат толкова много кеш?!
            * think positive * think simple * think big *
            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от pinko-rp
              Първоначално изпратено от Ordinary Man
              Ами предлагам просто малко по-широка гледна точка, т.е. да не се вторачвате само върху едно нещо, иначе основното количество сертификати бяха закупени именно Март месец 2007/каква изненада/ при Софикс между 1260 и 1300. Надявам се имате чувство за хумор, пък градивността понякога може да бъде и в по-нетрадиционна форма.
              За мен темата е много добра!
              От всички големи играчи поведението на Булбанк се набива на очи вече 3-4 месеца!
              Портфейлите на фондовете на Капман, Райфайзен и ДСК например са по-големи но някой да ги е видял да продават като разпрани ПО ВСИЧКИ КАЧЕСТВЕНИ ПОЗИЦИИ????
              Без да се замислям мога да посоча 4-5 които са подтиснали вчера и днес (когато уж трябваше малко да вземем въздух): CHIM (най-пострадалия), CCB, IHLBL, ORGH, KAO ... ELTOS още преди нова година му разказаха играта!!!
              Оргахим качествена позиция - недей се майтапи )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Ordinary Man
                Ами предлагам просто малко по-широка гледна точка, т.е. да не се вторачвате само върху едно нещо, иначе основното количество сертификати бяха закупени именно Март месец 2007/каква изненада/ при Софикс между 1260 и 1300. Надявам се имате чувство за хумор, пък градивността понякога може да бъде и в по-нетрадиционна форма.
                Така е по-добре Как да се вторачвам в нещо, за което нямах ни най-малка представа? А за широчината си мисля, че моята е по-голяма

Благодаря за информацията. Сега трябва да излизам но довечера ще погледна по-задълбочено.

Бъди здрав и успех!
                Keep going ...

Коментар

За мен темата е много добра!
                  От всички големи играчи поведението на Булбанк се набива на очи вече 3-4 месеца!
                  Портфейлите на фондовете на Капман, Райфайзен и ДСК например са по-големи но някой да ги е видял да продават като разпрани ПО ВСИЧКИ КАЧЕСТВЕНИ ПОЗИЦИИ????
                  Без да се замислям мога да посоча 4-5 които са подтиснали вчера и днес (когато уж трябваше малко да вземем въздух): CHIM (най-пострадалия), CCB, IHLBL, ORGH, KAO ... ELTOS още преди нова година му разказаха играта!!!

Коментар

• Ами предлагам просто малко по-широка гледна точка, т.е. да не се вторачвате само върху едно нещо, иначе основното количество сертификати бяха закупени именно Март месец 2007/каква изненада/ при Софикс между 1260 и 1300. Надявам се имате чувство за хумор, пък градивността понякога може да бъде и в по-нетрадиционна форма.

Коментар

• http://zertifikate.wallstreet-online...spid=ws&edit=1

Коментар

А какво става, ако /хипотетично/ точно тогава /22 Март/ решат да не излязат?
                        Ми сигурно са излязли преди това или не са ги затворили крайните клиенти. Не съм наясно казвам за трети път Ама това не пречи да ми е интересно.
                        Keep going ...

Коментар

• Ясно ми е, че различните хора различни неща ги вълнуват ама да бяхте казали нещо градивно.

Човека пита на каква стойност са сертификатите. Ако не е малка то има резон в цялата работа. Аз се включвам защото ми е интересно, а сега кажете вие какво правите тук
                          Keep going ...

Коментар

• А какво става, ако /хипотетично/ точно тогава /22 Март/ решат да не излязат?

Коментар

• ...акциите в сертификата си имат тегла, нали така....

верно, к'во толкова - нали пазарът е покупко-продажби)

а категориите страх и алчност си имат също степени -> по-, най-

Коментар

• tva pak e bahti smeshnija zertifikat, aide stiga gluposti.

Коментар

Working...
                                X