Kakvi prihodi ima tazi kompaniq i kakvi aktivi?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Макс телеком планира IPO?
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnВарна ще има покритие през февруари. Относно скоростта за интернет телевизия съм съгласен. Не ми е ясно защо основният им пакет включващ IPTV не поддържа необходимата скорост за гледане на същата тази телевизия
Докато не направят покритие във всички областни градове и скоростта не се качи поне до 2048Mbps аз съм пас.
2048Mbps можбе би е скороста към Европейския сървър на google. 2mbps e нещо по реално. Във Варна има може би от 1 година wi-fi доставчик преди виждах негови реклами но от доста време не съм. Малко съм скептичен към тези доставчици и не виждам с тези темпове на навлизане на wi-fi устройства кога ще могат да излязат на печалба. Toва повече ми звучи като българските онлине магазини много са но никой не е достатъчно качествен и оборотен.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от радиПървоначално изпратено от MILOMАко някой ползва услугите на Макс,моля да сподели впечатления,че ми е писнало от досегашният доставчик на интернет.
относно макса - поразгледай покритието. последното го добавям доколкото пишеш, че си във варна.
ne e qsno, dali imat office vuv Varna!
no v Sofia sa edni ot nai-dobrite i korektni!
Коментар
-
Първоначално изпратено от радиПървоначално изпратено от MILOMАко някой ползва услугите на Макс,моля да сподели впечатления,че ми е писнало от досегашният доставчик на интернет.
относно макса - поразгледай покритието. последното го добавям доколкото пишеш, че си във варна.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Варна ще има покритие през февруари. Относно скоростта за интернет телевизия съм съгласен. Не ми е ясно защо основният им пакет включващ IPTV не поддържа необходимата скорост за гледане на същата тази телевизия
Докато не направят покритие във всички областни градове и скоростта не се качи поне до 2048Mbps аз съм пас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick Leesоn@MILOM
Големият пакет е доста изгоден, вземаш 512 kbps интернет, IP телевизия с 50 канала, 0999 телефон със 60 безплатни минути за България, Европа и САЩ и 5GB email за 39 лв.
Коментар
Коментар