IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Макс телеком планира IPO?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kakvi prihodi ima tazi kompaniq i kakvi aktivi?

Коментар

• Първоначално изпратено от esox
      Инфо с видео от Дарик

А вестник Класа направо ме разбиха
      Цитат от статията : "Стойчев уточни, че предпочита варианта за листване на фондовата борса, като за продажба ще бъдат пуснати 99% от компанията. ", a малко по долу: "... Красимир Стойчев уточни, че желанието е free-float да достигне 20-25%"

това определено е за Бисери и Вицове

Коментар

• Инфо с видео от Дарик

А вестник Класа направо ме разбиха
        Цитат от статията : "Стойчев уточни, че предпочита варианта за листване на фондовата борса, като за продажба ще бъдат пуснати 99% от компанията. ", a малко по долу: "... Красимир Стойчев уточни, че желанието е free-float да достигне 20-25%"

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
          Варна ще има покритие през февруари. Относно скоростта за интернет телевизия съм съгласен. Не ми е ясно защо основният им пакет включващ IPTV не поддържа необходимата скорост за гледане на същата тази телевизия
          Докато не направят покритие във всички областни градове и скоростта не се качи поне до 2048Mbps аз съм пас.

2048Mbps можбе би е скороста към Европейския сървър на google. 2mbps e нещо по реално. Във Варна има може би от 1 година wi-fi доставчик преди виждах негови реклами но от доста време не съм. Малко съм скептичен към тези доставчици и не виждам с тези темпове на навлизане на wi-fi устройства кога ще могат да излязат на печалба. Toва повече ми звучи като българските онлине магазини много са но никой не е достатъчно качествен и оборотен.

Коментар

• Е това е вече работа. Този изключително напредничав човек Стойчев ще направи бум.

Коментар

• Е това е вече работа. Този изключително напредничав човек Стойчев ще направи бум.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                Първоначално изпратено от ради
                Първоначално изпратено от MILOM
                Ако някой ползва услугите на Макс,моля да сподели впечатления,че ми е писнало от досегашният доставчик на интернет.
                препоръчвам ти мегалан.
                относно макса - поразгледай покритието. последното го добавям доколкото пишеш, че си във варна.
                Във Варна ще е от февруари-дай някакво инфо за магелан,за първи път го чувам.
                MILOM.... ne e MAgelan... a MEGALAN

ne e qsno, dali imat office vuv Varna!
                no v Sofia sa edni ot nai-dobrite i korektni!

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
                  Първоначално изпратено от MILOM
                  Ако някой ползва услугите на Макс,моля да сподели впечатления,че ми е писнало от досегашният доставчик на интернет.
                  препоръчвам ти мегалан.
                  относно макса - поразгледай покритието. последното го добавям доколкото пишеш, че си във варна.
                  Във Варна ще е от февруари-дай някакво инфо за магелан,за първи път го чувам.
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Варна ще има покритие през февруари. Относно скоростта за интернет телевизия съм съгласен. Не ми е ясно защо основният им пакет включващ IPTV не поддържа необходимата скорост за гледане на същата тази телевизия
                    Докато не направят покритие във всички областни градове и скоростта не се качи поне до 2048Mbps аз съм пас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                      @MILOM

Големият пакет е доста изгоден, вземаш 512 kbps интернет, IP телевизия с 50 канала, 0999 телефон със 60 безплатни минути за България, Европа и САЩ и 5GB email за 39 лв.
                      Samo, che pri 512kbps wireless IP televiziata za nishto ne stava -- v povecheto vreme e kato poredica ot deapozitivi, a telefoniata e sys stabilni zakasnenia.

Коментар

препоръчвам ти мегалан.

Коментар

• Тази реклама и аз я четох,но някой който вече ползва интернета да каже как е.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• @MILOM

Големият пакет е доста изгоден, вземаш 512 kbps интернет, IP телевизия с 50 канала, 0999 телефон със 60 безплатни минути за България, Европа и САЩ и 5GB email за 39 лв.

Коментар

безжичен интернет е като 2 часов разговор по GSM
                              онова между ушите ти и онова между краката ти ще стане на съсирек

Коментар

• Е, а са добре дошли. Ще участваме

Коментар

Working...
                                X