Те не влязоха ли отдавна в България?!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Старбъкс" влиза в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от boshkoПървия Starbucks май ще е срещу Спортната палата на мястото на Pizza Hut.
Поне във Варна, знам какво ще стане. Народът ще се натрупа, ще се извърви за месец- два и ако качеството не отговаря на цената (Pizza Hut - 40 лева за една каталясала пица) после дори да намалят цената в пъти (Пак Pizza Hut) ще фалират.
Всичко зависи от това с какъв подход ще тръгнат още в началото. Дали остро, като към баламурници не видели кафене, или ще ни ценят като клиенти.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
все тая е дали е ОНДА,КОФИ ХЕВЪН,СТАР БЪГС,КОСТА всички са на един принцип и с идентични продукти...стига обстановката да е приятна там може да седиш и четеш вестник,да се ровиш в нета,да си направиш среща,да учиш...никой не те гледа на криво като си на едно кафе или чай с часове.Верно че ако си пиеш кафето в къщи ще ти е доста по-изгодно,ама като си пиеш и водката у вас може да ти излезне 5лв бутилката,а в заведение 5лв малкато
Коментар
-
Първоначално изпратено от geekoshte se boria da razbera kak mozhe horata da sa gotovi da plashtat za 1 kafe tolkova mnogo.. super nadcenen produkt
kak ste se poznaem v Starbucks ? otgovor: Kato vidish niakoi s Laptop da pie kafe i da gleda tapo v kompa znachi e ot nashte
Коментар
-
Първоначално изпратено от баш майстораПървоначално изпратено от riftwarО много е скъпо, това е факт. Аз имам предвид да бъде на по-конкурентни цени. Все пак и една Лаваца или Илли по заведенията е левче или повече.
за по евтините кафета да не говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaNice coffee, shte e kum 2-3 leva kato v Coffee House i Onda.
I da vi kaja chestno...az si davam po 3 leva za cafe, pri polojenie, che niamam mnogo opcii na miastoto kudeto rabotia (skapania Business Park, niama NITO EDNO svestno zavedenie).
Pri polojenie, che mi se povrushta ve4e ot 101 v 1 pravia kompromis s cenata.
Коментар
-
Nice coffee, shte e kum 2-3 leva kato v Coffee House i Onda.
I da vi kaja chestno...az si davam po 3 leva za cafe, pri polojenie, che niamam mnogo opcii na miastoto kudeto rabotia (skapania Business Park, niama NITO EDNO svestno zavedenie).
Pri polojenie, che mi se povrushta ve4e ot 101 v 1 pravia kompromis s cenata.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от riftwarО много е скъпо, това е факт. Аз имам предвид да бъде на по-конкурентни цени. Все пак и една Лаваца или Илли по заведенията е левче или повече.
за по евтините кафета да не говорим*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар