IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валентин Захариев ще листва няколко компании

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ради
    Първоначално изпратено от Super Стар
    Горубсо и Финтехнаш , защото те са в една система с ОЦК
    би ли уточнил за финтехмаш
    Финтехмаш произвежда почти цялото оборудване и резервни части за - въжените линии , вагони и локомотиви за мините, и почти цялото оборудване в Горубсо . Изработва нестандартно оборудване за външни клиенти , един от най големите производители на матрици в БГ
    Съшо така за ОЦК , Интерпайп , Интерлеминд и др. в комбинация със Застава ковачница (Крагуевац) и новозакупения Завод за Нестандартно машиностроене ФАМ (Ниш) има възможност да произвежда почти всичко .

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
      Иначе ако опровергаят съмненията и недоверието ще съм много радостен. Нали все пак поне на теория нещата трябва да се променят и да вървят към по-добро.

Полки, могат да се променят ако осъзнаят, че всички ние имаме общи интереси. Въпрос на зрялост е да се спре с номерцата.
      :-)

Вълка козината си мени, нрава никога
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
        Първоначално изпратено от баш майстора
        ако беше ППП положението щеше да е малко по-различно
        Баш майсторе, Дали е Първично предлагане(IPO) или вторично (SPO), от гледна точка на инвеститорите няма никакво значение, в единия или другия случай става дума за споделяне на собственост.
        въпроса е в целта на споделянето
        предпочитам да му дам пари за дейност отколкото просто да му дам пари
        при ППП-то даваш на дружеството а при ВПП-то на захариев
        за мен не е едно и също нищо че той е собственика
        *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
          Баш майсторе, Дали е Първично предлагане(IPO) или вторично (SPO), от гледна точка на инвеститорите няма никакво значение, в единия или другия случай става дума за споделяне на собственост.

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
            Първоначално изпратено от Super Стар
            е как не ти е ясно
            с техни мотокултиватори се обработват градинките в двора на ОЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар

Коментар

• Аз пък рекох, че за Мартин Захариев става дума и се оцъклих, да не е решил българския "Плейбой" да изкарва на борсата :-D :-D :-D
                ----------------------------------------------------
                [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• И аз имам 1$ много искам да купя Кремиковци сега

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
                    звучиш доста информирано
                    или си Щирлиц или Захариев
                    иначе времето ще покаже дали си прав
                    По клоня към Щирлиц

Коментар

• Листването на една компания освен това би довело до по-добра цена за собственика и при евентуална продажба. В ЕС сме все пак и да притежаваш публично дружество ти дава друг статус, позиция и предимства. От тази гледна точка не е логично човек, които има планове да листва и други свои фирми да прецаква съществуващите си акционери.

Има и изключения обаче и неслучайно споменах Бедо.

Мисълта ми беше просто да сме внимателни по принцип, защото си ги знаем много добре какви са ни сладурчета всичките и как сън не ги лови да мислят за нашето добруване.

Иначе ако опровергаят съмненията и недоверието ще съм много радостен. Нали все пак поне на теория нещата трябва да се променят и да вървят към по-добро.

Полки, могат да се променят ако осъзнаят, че всички ние имаме общи интереси. Въпрос на зрялост е да се спре с номерцата.

Коментар

• Дет се вика ак бате Захо направи с новите, това което напави и още прави с ОТЗК....I'm in the game!!! :-)

Коментар

• звучиш доста информирано
                          или си Щирлиц или Захариев
                          иначе времето ще покаже дали си прав

Коментар

• Обяснението е лесно , 2009 - Интертръст на БФБ с капитализация от 3 до 4 млрд. лв и тогава едно хубаво IPO

Коментар

• старши, ти като си такъв фен що не се пробваш да дадеш логично обяснение на целта на мероприятието
                              аз за мене не откривам нищо позитивно в това

Коментар

• "Феновете" на Захариев пак се появиха Доколкото си спомням някпй от тях ни предупреждаваха мощно да не влизаме в ОЦК на 30 лв. , защото познавали Захариев и компаниите му и той със сигурност ще открадне и ще избяга с паричките ни
                                Аз лично одавна съм на печалба от ОЦК Мисля че за сега няма някой на загуба от ОЦК

Коментар

Working...
                                X