IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• колеги аз не съм много навътре в борсата но имам акции тук.
    Въпросът ми е според вас ако корекцията продължи още месец на колко според вас 6те излезе акцията на Трейс???

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo
      Вие цяла тема повдигнахте
      че и внимание му обърнахте
      вземете го от*.*те
      на пук му направете
      от фондчето му изтеглете
      в джобчето бръкнете
      тогава друга песен ще запее
      как борсата ще онемее
      за възход е готова
      ще покрие небосвода
      но какво да кажа аз сега
      няма правда на таз земя
      някой хората манипулират
      и паричките на сиромаха хитричко обират
      ТОВА СИ Е ГЛОБА
      НО В БЪЛГАРИЯ СМЕ, ХОРА
      Нагъл е, НАЛИ?
      Само какви ги надроби
      Изминалите десетина дни
      Дори не смята да се извини
      За глупостите дет тръби
      Що за инвеститор е това
      Дет се врътка кат лопатата
      .....
      Аз сега ще спра
      Не ща да Ви вредя
      НО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ЕЙ ТАКА
      ХОРА ДА БЛЕЩЯТ БЛА БЛЯ БЛЯ БЛЯ
      и в весниците статии да пускат
      как едва ли не "БАЛОНА" ще изпускат

не е препоръка,

ЕЛАНА НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ
      (незнам какво е ставало на пресконференцията, но от статиите по весниците от миналата седмица, и изявления на някой от служителите Ви, СЪМ ОТЧАЯН ОТ ВАС)

ИМАМ САМО ЕДИН ВЪПРОС, НА КОИТО ИСКАМ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ СПЕЦОВЕ ДА МИ ОТГОВОРИ!!! КАК ТАКА БОРСАТА БЕШЕ БАЛОН ПРЕДИ СЕДМИЦА, А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ЩЯЛА ДА ПОЛЕТИ????

ДАЛИ АЗ СЪМ "ПРОСТ" ИЛИ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПОТЪРСИ СМЕТКА НА ЦЯЛОТО ТЕАТРО КОЕТО ИЗИГРАХТЕ

АКО НЕЩО ПРОПУСКАМ, МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕН, НО СЕ СЪМНЯВАМ!!!!!

ВСИЧКО НАПИСАНО Е КЪМ ЕЛАНА - НЯКОИ НЕЩА СВЪРШВАТ ТАМ ОТ КЪДЕТО ЗАПОЧВАТ

Коментар

• Бе колеги....верно ,че съм нов,верно,че имам акции преди Трасето...но ми беше 1во ППП....
        Следвам лична логика...Отбирам малко от икономика и счет - подчертавам малко!!!
        НО....който има 100 или 50 акции може и да продаде на 200-300лв.,който като мен има 3-10-15.......едва ли.
        Ми аз имам акции колкото струват ботушите на жена ми...
        За кво да продавам под 1000?
        Нека си гният в портфейла...И не ме интересуват P/E и P/S....и ...статистиката заради която отбирам "малко"...щото не завърших заради нея..
        Не продавам под 1000!!!.....ако някои има интерес нека се бръкне...ако не - щте си стоят в моя портфейл :P

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
          Първоначално изпратено от VS
          И от мен поздрави на всички трейсианци! И съвет - следете резултатите от анкетата за очакваната цена на ТРЕЙС

И малко от Библията на трейсианеца:

1. Да нямаш друга любима акция освен Трейс Груп.
          2. Не лъжи във форума на Инвестор.бг.
          3. Не пожелавай портфейла на ближния, ни акциите му от Трейс Груп, ни осела му.
          4. Не прелюбодействай (не спекулирай краткосрочно) с акции.
          ...
          5. Не продавай акция на ТРЕЙС под 1000 (хиляда) лева преди да се построи магистралата до планетата ЕЛКИ ...

Трейсианец в очакване на капиталови печалби над 1000% ...
          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от skica
            alex_gt , това за мен ли беше?
            не за тоя тип VS

Коментар

• deneb , може и така да е.

Коментар

• Тези 40 000 бр. се пазят за евентуалното /ново правителство - коалиция/.!?!?!?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                  Добър вечер на всички разумни акционери тук и на всички онези, които ги е яд че нямаха смелостта и възможността да участват в ИПО-то на ТРЕЙС ГРУП.
                  Искам да се обърна към комплексираните участници във форума, които чвно нямат и една акция,
                  - нека не гледат в портфейла на другите /по умни от тях/
                  - нека да спрад да се излагат във този форум, защото той не е за смешници / алекс, франки, никола, вс/
                  - нека ви пожелая да имате успех понатам, че тук станахте много жалки.

Приятно гледане!!!
                  Красимире - като се бихте всички за тия трейсове - и какво? След излизането си на борсата, това ще бъде вероятно най-надценената и балонеста акция на БФБ, като изключим Химко, разбира се. Другият вариант е цената и да падне, така че 80% от вас да идат при Любо Пенев.
                  Да са ви честити - мислех да се включа в публичното предлагане, но като видях как сте се заблъскали като овце, и се отказах.
                  Мнозина продаваха качествени акции, за да съберат кешовица за Трейс, от което се възползваха умните играчи.
                  най-много зависи от новото правителство/коалиция!!
                  на всички участвали тук желая успех!

Коментар

• Абе, защо никой не забелязва аз какво пиша и се првите на ударени? :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
                      Който взел взел, който не е взел да е взел.
                      Айде спрете се вече а?
                      Колкото се продава толкова, може и 1 лев може и 1000 лева.
                      Все пак, малко мярка да имаме в отношенията един към друг.
                      Има още маса ИПО-та, един ще вземе друг не и така. Мисля че темата се изчерпи, оттук нататък е просто махленски приказки.
                      podkrepqm te, ]

uspeh na vsi4ki

Коментар

• Който взел взел, който не е взел да е взел.
                        Айде спрете се вече а?
                        Колкото се продава толкова, може и 1 лев може и 1000 лева.
                        Все пак, малко мярка да имаме в отношенията един към друг.
                        Има още маса ИПО-та, един ще вземе друг не и така. Мисля че темата се изчерпи, оттук нататък е просто махленски приказки.

Коментар

• alex_gt , това за мен ли беше?

Коментар

• VS смешен си ве братле)

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                              Добър вечер на всички разумни акционери тук и на всички онези, които ги е яд че нямаха смелостта и възможността да участват в ИПО-то на ТРЕЙС ГРУП.
                              Искам да се обърна към комплексираните участници във форума, които чвно нямат и една акция,
                              - нека не гледат в портфейла на другите /по умни от тях/
                              - нека да спрад да се излагат във този форум, защото той не е за смешници / алекс, франки, никола, вс/
                              - нека ви пожелая да имате успех понатам, че тук станахте много жалки.

Приятно гледане!!!
                              завистта на хората край няма.кажете колко ви плащат да плюете бре???

Коментар

• Това го написах и в другата тема за ТРЕЙС, ама май никой не я чете нея...;-) Та: Искам да попитам по-знаещите от мен: Как целия ръководен екип на ТРЕЙС , който си накупи акции , ще ги продаде после, след като ще има доста вътрешна инфо.? И още: това не е ли нарушение и не трябва ли да се сезира КФН? И ако ДА, как става това?

Коментар

Working...
                                X