Първоначално изпратено от XY
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Collapse
Заключена.
X
X
-
Каква е тази глупава анкета? Аз примерно съм гласувал за над 50 000 цена на акция...7 месечният ми син сигурно знае, че такава цена е невъзможна..! Някои хора си правят дори сериозни прогнози от нея, а сигурно и половината гласували не знаят и как се дисконтира ,примерноМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mmmfakaТук има не само един от големите драскачи и разбирачи, дето ни убеждаваха че "само тези 200 000 акции се взимат впредвид" при оценката на дружеството. А какво стана? Един от тези драскачи-разбирачи няколко поста по-долу преписва статии от вестниците, и и меродавно ни информира, че са регистрирани не 200 хил. ами 2 200 000. Нищо че всички четем вестници. Въпросния разбирач явно разчита на късата ни памет. Да де, ама не.
Не само аз помня какво пишеше преди и какви глупости ръсеше.
Та един съвет към въпросния драскач и останалите кретени: Вземете се скрийте поне за месец-два, вземете да завършите каквото учите и тогава елате и се правете на разбирачи.
С неуважение и презрение от мен. Вие си се знаете кои сте.
Препоръка е!
Малка редакция: можете ли сега да кажете каква ще е цената на акция спрямо очакваната капитализация? Като се има впредвид, че вече запяхте друга песен?
добре го каза!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Тук има не само един от големите драскачи и разбирачи, дето ни убеждаваха че "само тези 200 000 акции се взимат впредвид" при оценката на дружеството. А какво стана? Един от тези драскачи-разбирачи няколко поста по-долу преписва статии от вестниците, и и меродавно ни информира, че са регистрирани не 200 хил. ами 2 200 000. Нищо че всички четем вестници. Въпросния разбирач явно разчита на късата ни памет. Да де, ама не.
Не само аз помня какво пишеше преди и какви глупости ръсеше.
Та един съвет към въпросния драскач и останалите кретени: Вземете се скрийте поне за месец-два, вземете да завършите каквото учите и тогава елате и се правете на разбирачи.
С неуважение и презрение от мен. Вие си се знаете кои сте.
Препоръка е!
Малка редакция: можете ли сега да кажете каква ще е цената на акция спрямо очакваната капитализация? Като се има впредвид, че вече запяхте друга песен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от VSБоримечка, признавам си грешката.
Анкетата бе пусната насред еуфорията, когато тук се бълнуваше за хиляди левове. Затова реших да тествам реалните нагласи.
Едно е да даваш надути хартиени поръчки, а друго - реални пари.
не съм много наясно дали ти можеш да го направиш или трябва модератор да изтрие тази?
И аз искам друга анкета. Като махнем поръчките на тези, които са подали за записване пълния размер / такива като наказаните Каролци/ , можем вече и да помислим от каква цена да тръгнем.?
Коментар
-
Трейс груп Холд подаде заявление за регистрация на БФБ-София
06.12.2007 13:03 ( TRACE )
В БФБ-София АД е постъпило заявление за регистрация на емисията на Трейс груп холд АД-Стара Загора на Неофициален пазар на акции, сегмент “А”, съобщи борсата.
Трябва да се изчака и вписването на емисията в регистъра на Комисията за финансов надзор. Обикновено търговията стартира 1-2 седмици след решението на КФН.
Размерът на емисията е 2 200 000 лева, разпределени в 2 200 000 акции с номинал 1 лев. Присвоеният борсов код на акциите на емитента е TRACE.
На 26 октомври се проведе първично публично предлагане на Трейс Груп, при което бяха записани 200 000 нови акции с номинал от 1 лв. и емисионна стойност 110,50 лв. за брой.
Презаписването в IPO-то на Трейс Груп достигна рекордните 1 480 пъти, а общият обем на подадените поръчки бе за 32 млрд. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VSБоримечка, признавам си грешката.
Анкетата бе пусната насред еуфорията, когато тук се бълнуваше за хиляди левове. Затова реших да тествам реалните нагласи.
Едно е да даваш надути хартиени поръчки, а друго - реални пари.
не съм много наясно дали ти можеш да го направиш или трябва модератор да изтрие тази?
Коментар
-
Скаро ще се види дали тази анкета е повлияла на началните пазарни цени. А трейсианците да се готвят за обезглавяване.
.........
"Дневник": Борсовият дебют на акциите на "Трейс" е въпрос на дни
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=404902
Коментар
Коментар