IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY
    Каква е тази глупава анкета? Аз примерно съм гласувал за над 50 000 цена на акция...7 месечният ми син сигурно знае, че такава цена е невъзможна..! Някои хора си правят дори сериозни прогнози от нея, а сигурно и половината гласували не знаят и как се дисконтира ,примерно
    Хромозом, кво ти пука, нали ти си правиш парите .. остави ги да се давят "разбирачите" .. Успех

Коментар

• Каква е тази глупава анкета? Аз примерно съм гласувал за над 50 000 цена на акция...7 месечният ми син сигурно знае, че такава цена е невъзможна..! Някои хора си правят дори сериозни прогнози от нея, а сигурно и половината гласували не знаят и как се дисконтира ,примерно
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmfaka
        Тук има не само един от големите драскачи и разбирачи, дето ни убеждаваха че "само тези 200 000 акции се взимат впредвид" при оценката на дружеството. А какво стана? Един от тези драскачи-разбирачи няколко поста по-долу преписва статии от вестниците, и и меродавно ни информира, че са регистрирани не 200 хил. ами 2 200 000. Нищо че всички четем вестници. Въпросния разбирач явно разчита на късата ни памет. Да де, ама не.
        Не само аз помня какво пишеше преди и какви глупости ръсеше.
        Та един съвет към въпросния драскач и останалите кретени: Вземете се скрийте поне за месец-два, вземете да завършите каквото учите и тогава елате и се правете на разбирачи.
        С неуважение и презрение от мен. Вие си се знаете кои сте.

Препоръка е!

Малка редакция: можете ли сега да кажете каква ще е цената на акция спрямо очакваната капитализация? Като се има впредвид, че вече запяхте друга песен?

добре го каза!!!!!!!!!!!

Коментар

• Тук има не само един от големите драскачи и разбирачи, дето ни убеждаваха че "само тези 200 000 акции се взимат впредвид" при оценката на дружеството. А какво стана? Един от тези драскачи-разбирачи няколко поста по-долу преписва статии от вестниците, и и меродавно ни информира, че са регистрирани не 200 хил. ами 2 200 000. Нищо че всички четем вестници. Въпросния разбирач явно разчита на късата ни памет. Да де, ама не.
          Не само аз помня какво пишеше преди и какви глупости ръсеше.
          Та един съвет към въпросния драскач и останалите кретени: Вземете се скрийте поне за месец-два, вземете да завършите каквото учите и тогава елате и се правете на разбирачи.
          С неуважение и презрение от мен. Вие си се знаете кои сте.

Препоръка е!

Малка редакция: можете ли сега да кажете каква ще е цената на акция спрямо очакваната капитализация? Като се има впредвид, че вече запяхте друга песен?

Коментар

• Съжалявам. Мисля, че анкетата тепърва не може да се промени.

Но с тези цели 350+ гласа (една от най-популярните анкети във форума досега) и това разпределение е показателно за нагласите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
              Първоначално изпратено от VS
              Боримечка, признавам си грешката.

Анкетата бе пусната насред еуфорията, когато тук се бълнуваше за хиляди левове. Затова реших да тествам реалните нагласи.

Едно е да даваш надути хартиени поръчки, а друго - реални пари.
              мисълта ми беше дали не може да се пусне друга анкета, все пак има няколко дена до началото на търговията, ще покаже по-добре нагласите на търгуващите тук?

не съм много наясно дали ти можеш да го направиш или трябва модератор да изтрие тази?

И аз искам друга анкета. Като махнем поръчките на тези, които са подали за записване пълния размер / такива като наказаните Каролци/ , можем вече и да помислим от каква цена да тръгнем.?

Коментар

• Трейс груп Холд подаде заявление за регистрация на БФБ-София
                06.12.2007 13:03 ( TRACE )

В БФБ-София АД е постъпило заявление за регистрация на емисията на Трейс груп холд АД-Стара Загора на Неофициален пазар на акции, сегмент “А”, съобщи борсата.

Трябва да се изчака и вписването на емисията в регистъра на Комисията за финансов надзор. Обикновено търговията стартира 1-2 седмици след решението на КФН.

Размерът на емисията е 2 200 000 лева, разпределени в 2 200 000 акции с номинал 1 лев. Присвоеният борсов код на акциите на емитента е TRACE.

На 26 октомври се проведе първично публично предлагане на Трейс Груп, при което бяха записани 200 000 нови акции с номинал от 1 лв. и емисионна стойност 110,50 лв. за брой.

Презаписването в IPO-то на Трейс Груп достигна рекордните 1 480 пъти, а общият обем на подадените поръчки бе за 32 млрд. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
                  Боримечка, признавам си грешката.

Анкетата бе пусната насред еуфорията, когато тук се бълнуваше за хиляди левове. Затова реших да тествам реалните нагласи.

мисълта ми беше дали не може да се пусне друга анкета, все пак има няколко дена до началото на търговията, ще покаже по-добре нагласите на търгуващите тук?

не съм много наясно дали ти можеш да го направиш или трябва модератор да изтрие тази?

Коментар

• Боримечка, признавам си грешката.

Коментар

Само жалко че наистина диапазонът между 150 и 500 е зададен твърде широко
                      НО ОТ МАЛКО УЧАСТНИЦИ САМО 342, И НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ И ТОВА Е РЕАЛИСТИЧНО, ЗАЩОТО ВСЕКИ МАНИПУЛАТОР МОЖЕ ДА ПИШЕ ТУК!!!!!!!!!!

Коментар

• Nu zaqc, nu pogodi .......
                        Боби тука нема да споменаваме лошите от Хдп тва горе е от големия Франки точен както обикновено, нема цена тая акция Трейса, тва е голем кудош акция има - цена нема

Коментар

Само жалко че наистина диапазонът между 150 и 500 е зададен твърде широко
                          не си ли правил ти анкетата? аз бих пуснал нещо по-реалистично ...

100-200
                          200-300
                          300-400
                          400+

Коментар

• Само жалко че наистина диапазонът между 150 и 500 е зададен твърде широко

Коментар

• Скаро ще се види дали тази анкета е повлияла на началните пазарни цени. А трейсианците да се готвят за обезглавяване.

.........

"Дневник": Борсовият дебют на акциите на "Трейс" е въпрос на дни
                              http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=404902

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                                а да кажа ли, да кажа ли каква цена очакам за HDPAT като излезе Тейса, а?

Кажи колега, нали всички тук обичаме инфраструктурата!!!

Коментар

Working...
                                X