Първоначално изпратено от lide
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от lideмежду 110.5 лв и 150 лв
11% [ 8 ]
между 150 и 500 лв
44% [ 31 ]
между 500 и 1000 лв
Вижте получената фигура, по всякаква логика, а и по технически анализ показва един голям ... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от nisaа сега сериозно не съм специалистка даже съм начинаеща в тез дела ама като гледам ква е истерията с трейса и колко много се спекулира не е изключено да има голям скок и после голяма корекция.
не корекция .. зануляване ще има после .. мхм ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от ajoroЦЕНАТА СПОРЕД МЕН ЩЕ ВАРИРА КАТО ЦЕНАТА НА МОСТРОЙ ОКОЛО 3 000 ЛЕВА
С едната акциика на дедо / вия/, за която не съм се и записал??????
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от ajoroЦЕНАТА СПОРЕД МЕН ЩЕ ВАРИРА КАТО ЦЕНАТА НА МОСТРОЙ ОКОЛО 3 000 ЛЕВА
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от ajoroЦЕНАТА СПОРЕД МЕН ЩЕ ВАРИРА КАТО ЦЕНАТА НА МОСТРОЙ ОКОЛО 3 000 ЛЕВАNIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от ajoroЦЕНАТА СПОРЕД МЕН ЩЕ ВАРИРА КАТО ЦЕНАТА НА МОСТРОЙ ОКОЛО 3 000 ЛЕВА
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от ajoroЦЕНАТА СПОРЕД МЕН ЩЕ ВАРИРА КАТО ЦЕНАТА НА МОСТРОЙ ОКОЛО 3 000 ЛЕВА
Коментар
Коментар