IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Гари
    Абе вие не знаете ли, че се работи върху телепортацията и вече има прехвърляне на някакви молекули неорганична материя. Какви допотопни летящи килимчета ви гонят. Четете повече фантастика и ще прогледнете в бъдещето.
    Не е баш телепортациа а по скоро информация. И не са молекули а фотони
    Засега е постигната "телепортация" само на фазата на тези същите фотони. А принципа е супер прост - правиш фотони близнаци и каквото става с единия става едновременно и с другия според квантовата механика. Няма значение къде се намира втория - погалиш ли парвия веднага втория го ...
    Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Абе вие не знаете ли, че се работи върху телепортацията и вече има прехвърляне на някакви молекули неорганична материя. Какви допотопни летящи килимчета ви гонят. Четете повече фантастика и ще прогледнете в бъдещето.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_chip
        Първоначално изпратено от 77
        2050г. - цена на акция нула лева. Трейса ще е там където отдавна е Енрон.
        Причината? Около 2040г. ще е изобретено летящо килимче. Десетина години по-късно летящите килимчета тотално ще са изместили автомобилите като средство за придвижване.
        Няма да има нужда от пътища. От паркинги също. Къде по-добре си е да паркираш килимчето на полянката отколкото на асфалта.
        2051 г.
        Цена на акция - 6 000 000 евро.
        Трейса открива поредната фабрика за антигравитационна прежда!!!
        мечти мечти... гравитция...
        абе хора, ако знаехме какво е гравитацията нямаше да има арабски шейхове!

Коментар

• Първоначално изпратено от skip
          Първоначално изпратено от trola
          ..., BORSATA NE E FABRIKA ZA ME4TI !!
          А какво е?

п.с - Я чети по внимателно в темата!;-)
          bi li si kupil li4no ti kam momenta treis na cena ot 1000 lv naprimer ?
          znae6 li kakvo ozna4ava v momenta cena ot 1000 lv ?
          kapitalizaciq ot okolo 2 mlrd leva za treis
          a tolkova li struva spored teb tazi kompaniq v momenta ??????

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
            ..., BORSATA NE E FABRIKA ZA ME4TI !!
            А какво е?

п.с - Я чети по внимателно в темата!;-)

Коментар

• MNOGO E VESELO TUK . NE SAM PREDPOLAGAL 4E IMA TOLKOVA MNOGO KANDIDATI ZA BUKVI4KATA - O
              Q SE SABUDETE , BORSATA NE E FABRIKA ZA ME4TI !!

Коментар

• Първоначално изпратено от 77
                2050г. - цена на акция нула лева. Трейса ще е там където отдавна е Енрон.
                Причината? Около 2040г. ще е изобретено летящо килимче. Десетина години по-късно летящите килимчета тотално ще са изместили автомобилите като средство за придвижване.
                Няма да има нужда от пътища. От паркинги също. Къде по-добре си е да паркираш килимчето на полянката отколкото на асфалта.
                2051 г.
                Цена на акция - 6 000 000 евро.
                Трейса открива поредната фабрика за антигравитационна прежда!!!
                Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• 2050г. - цена на акция нула лева. Трейса ще е там където отдавна е Енрон.
                  Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    С КАКВО СЕ ДРУСАТЕ БЕ?!
                    с магистралки!
                    а някои с мостове и виадукти!
                    The SKY is no longer the limit!

Коментар

• Първоначално изпратено от diapetrova
                      Първоначално изпратено от forex_trader
                      bez komentar, prosto kazvam kakvo sum nau4il
                      I si prav. prezapisvaneto ste e sys sigurnost nad 1000 pyti.
                      И каква е тая сигурност? Xaxax абе хора вие ще ме съсипете от подобни коментари
                      There is much to be said for not saying much

Коментар

• Евала, Коле! Тази тема е мечти,мечти.... слезте на земята бе хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от forex_trader
                          bez komentar, prosto kazvam kakvo sum nau4il
                          I si prav. prezapisvaneto ste e sys sigurnost nad 1000 pyti.

Коментар

• bez komentar, prosto kazvam kakvo sum nau4il

Коментар

• Че то 800 е поне под личните ми очаквания

Коментар

• Zna4i- ne s e buzukam, a iskam da vi informiram- izti4nika mi e dosta nadejden- nad 700 e , v momenta broqt dali ne e i nad 800. Ako toi me e izlugal, luja i vas, no hi4 ne mi se vqrva, kato znam koj e toi.
                                Soryy, ako sum losh vestonosec za nqkoi.

Коментар

Working...
                                X