If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ха-ха-ха .... много са зле горките. Виж при Technopolis бих влязъл, но тук ... аз магазините им ненавиждам та камо ли акции да си купя. По невежи служители не съм срещал. Аз знам повече от тях относно техника, сравнения на модели и т.н.
Ей това ще бъде IPO-то в, което със сигурност НЯМА ДА УЧАСТВАМ!
И това ми решение е базирано на изключително печалния опит, който имах като клиент на въпросното дружество. Преди две години дадох клетва повече да не стъпвам в тъпите им магазини и досега я спазвам. Плюх ги много и в разни форуми (главно клубовете на Dir.bg) в раздела за оплаквания от лошо обслужване. Няма друго дружество с толкова отвратително обслужване на клиентите. Инвестиране на пари в него ще си е жива загуба!
Препоръка е! Който не вярва - да ходи да си купи нещо тях!
Ядох им попарата преди 3 г. в Стара Загора за едно ТV със счупено дистанционно, то не било в гаранцията. Аз им казвам и показавам че при натискане на бутона на 2 се активира усилване на говора , ама те не било влизало в гаранцията и ремонт нямало, абе пълни кавали.Също съм се зарекъл крачето ми повече да не стъпи там.
Коментар
nevermind
BFB = China-ta na izto4na Europa!
YURUSH vsi4ko shto e v magazinite na borsata!!!
shte se zaformi ve4e nova generacia - gerneraciata na Cobosite!!!
na gol tupan 4ifte repa i tikva pulna s indexi i boza!!!
Ей това ще бъде IPO-то в, което със сигурност НЯМА ДА УЧАСТВАМ!
И това ми решение е базирано на изключително печалния опит, който имах като клиент на въпросното дружество. Преди две години дадох клетва повече да не стъпвам в тъпите им магазини и досега я спазвам. Плюх ги много и в разни форуми (главно клубовете на Dir.bg) в раздела за оплаквания от лошо обслужване. Няма друго дружество с толкова отвратително обслужване на клиентите. Инвестиране на пари в него ще си е жива загуба!
Препоръка е! Който не вярва - да ходи да си купи нещо тях!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар