IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mail.BG планира IPO

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• stranno, no tova e naistina taka!
    ima dni, kogato 3-4 puti pod red ne mojesh da si otvorish v maila, oshte pri login-a te vrushta v izhodna pozicia.
    Ponqkolga, kogato attachvash file kum pismo, vmesto da produlji s pismoto, napravo te vrushta v izhodna poziciq kum login prozoreca.

polzvam mail.bg edinstveno, zaradi 1GB mqsto. ne 4e tova mi e osnovniat mail, no opredeleno drazni.

Reklamite im ne sa mnogo v site-a i pove4eto sa meko kazano "mijavi".

samo spodelqm sreshtnatite problemi, koito e dobre ako nqkoi ot Mail.bg 4ete i se interesuva tuk, da im oburnat seriozno vnimanie.
    btw. vuzmojnostite na mail.bg sa sushto i dosta ograni4eni.

vzemete za sravnenie paletata ot uslugi v PERFEKTNO funkcionirashtia GMX.net

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
      В последно време не си ползвам мейла тук. Постоянно ме изхвърля, и приятели се оплакват от същото.... Незнам!

Като "mailer" издиша отвсякъде...

Коментар

• И аз ли да взема да планирам ино ипо????
        Гарсониерата ми е с добра годишна доходност от хотелски услуги и печели яко от реклама!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
          За критиците малко статистика!
          -Мейл.БГ е вторият най-популярен email доставчик в България
          -Делът им в интернет рекламния пазар е над 30%
          1-вото е така , но пазарния им дял е около 5% и от 2 години върви надолу за съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
            За критиците малко статистика!
            -Делът им в интернет рекламния пазар е над 30%
            Моето не е критика а фактика

Коментар

• Хахах, добре. Айде стига бъзици

Коментар

• Бе нека изкарат някакъв проспект пък тогава да говорим. Според мен мейла определено не се развива от 1-2 години и не знам от къде могат да реализират някакъв ръст! Ясно е, че за реклама се плаща добре, но след като не се развиват по никакъв начин трудно ще си увеличат приходите.

За това мисля, че трябва да се види проспекта, могат и да имат добри идеи за развитие.

Коментар

• За критиците малко статистика!
                  -Делът им в интернет рекламния пазар е над 9%
                  --

Коментар

• Това не пречи да се презапише няколко пъти. Щом се намериха балъци за Тодороффффф и за мейлбг ще има шаранчета

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina
                      LORD HAVE MERCY!
                      to i vesnikarskata budka do nas chuh che podgotviat prospekt za IPO. Shteli da otvoriat s parite novi 2-3 RP`s
                      moje li mail da pravi IPO? da e portal da kato yahoo, dir.bg, i t.n. ama tva e veche CIRK.
                      LORD JESUS, forgive them :P
                      Вестникарската будка има по-голям шанс за успех

Коментар

• LORD HAVE MERCY!
                        to i vesnikarskata budka do nas chuh che podgotviat prospekt za IPO. Shteli da otvoriat s parite novi 2-3 RP`s
                        moje li mail da pravi IPO? da e portal da kato yahoo, dir.bg, i t.n. ama tva e veche CIRK.
                        LORD JESUS, forgive them :P

Коментар

• В последно време не си ползвам мейла тук. Постоянно ме изхвърля, и приятели се оплакват от същото.... Незнам!

Коментар

• Mail.BG планира IPO

"Мейл.бг" планира публично предлагане на акции
                            в. Дневник

"Мейл.бг" е вече акционерно дружество и обмисля първично публично предлагане (IPO), съобщи изпълнителният директор на интернет сайта, предлагащ безплатно интернет поща, Момчил Шумаков. Промяната в структурата на компанията се прави с цел плановете на "Мейл.бг" за мащабно разрастване и диверсификация на дейностите в следващите две години. Агресивната програма за растеж цели да отговори на силния инвеститорски интерес, посочи още Шумаков. Продажба на акции на пазара за първично публично предлагане в България вече са направили няколко интернет компании, сред които "Бианор", "Инвестор.бг" и "Специализирани бизнес системи".

Освен финансиране на своите проекти чрез IPO "Мейл.бг" обмисля и възможността за сливане или за покупка на някоя компания от бранша. Вече имаме предложение за сливане, посочи новият член на борда на директорите на интернет компанията Милко Георгиев. Тази година приходите от реклама в компанията ще отбележат ръст от 100%, отбеляза още Георгиев.
                            --
                          Working...
                          X