Първоначално изпратено от bigswingingdick
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестбанк АД (MBINVB2)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от PeterNKПървоначално изпратено от NikolaПървото голямо провалено ИПО според мен ще бъде това. Успех на хората, които смятат че тази банка може да струва 5.90
Коментар
-
Надяват се инвеститорите да не са изтезнели от празниците сигурно, знае ли човек. Ех, няма ли едно IPO да се провали, че да стане за смях някоя компания, та другите да престанат с тази наглост. Зърнените храни едвам се реализираха, да видим тука какво ще стане. Там някои си мислеха, че както при Трейс ще има презаписване, та играха с целия портфейл и накрая... толкоз не можаха да видят че цената е безобразна. Това е шанс да си поправят грешките- да участваш, за да имаш акции без оглед на ситуацията- това е някакъв роден "сноб ефект". Аз тук съм на принципа "да не участваш пак е някаква позиция"
Все пак да призная, че на Инвестбанк не им липсва кураж- криза на ликвидността, корекция на борсата, надценени банки... а те с какво отвръщат а
Коментар
-
Anton Chigurh
Първото голямо провалено ИПО според мен ще бъде това. Успех на хората, които смятат че тази банка може да струва 5.90
Коментар
Коментар